Canon F-715SG

F-715SG

F-715SG er en avansert vitenskapelig kalkulator med en stor tolinjers LCD-skjerm som kommer i tre forskjellige farger. Den er delvis produsert av resirkulerte Canon-materialer, noe som gjør den til et miljøvennlig valg.

Fordeler

  • Stor tolinjers LCD-skjerm
  • 250 funksjoner
  • Opptil 16-siffers interne utregninger
  • Mer miljøvennlig fordi undersiden og beskyttelsesdekselet er laget av resirkulerte Canon-plastmaterialer
  • Pålitelig dobbel strømkilde: solcelle og batteri
  • Tre fargevarianter

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon F-715SG

Tydeligere visning med en ekstra stor tolinjers skjerm


F-715SG vitenskapelig kalkulator har en ekstra stor tolinjers LDC-skjerm og er ideell for studier, eksamen og hjemmelekser. Inndataene vise på øverste linje og resultatene på nederste linje, med tisifret svar og tosifret eksponent. Tegnstørrelsen på hovedskjermen måler 9,6 x 3,96 mm, slik at du kan lese av resultatene raskt og enkelt.

250 omfattende funksjoner


Denne vitenskapelige kalkulatoren er smart på alle områder og har alle de viktigste funksjonene studenter trenger i deres matematiske og vitenskapelige studier, inkludert allmenn matematikk, trigonometri, statistikk, fysikk og ingeniørvirksomhet. F-715SG er ideell for avansert problemløsing med totalt 250 funksjoner. Den kan lagre og hente frem opptil 17 utregninger, slik at brukerne kan utforske forskjellige mønstre og konsepter. I tillegg kan interne utregninger utføres med 16 siffer, slik at du får mer nøyaktige resultater.

Delvis produsert av resirkulerte Canon-materialer


F-715SG er både et praktisk og et mer miljøvennlig alternativ. Grunnen til dette er at Canon bruker plastavfall til å produsere undersiden og beskyttelsesdekselet på kalkulatoren. Dette gir avfallsressurser et nytt liv.

Pålitelig dobbel strømkilde


Denne vitenskapelige kalkulatoren drives av både solceller og utskiftbare batterier, slik at du kan være trygg på at den er pålitelig med en dobbel forsikring under eksamener. Bruk det energibesparende solcellealternativet når lysforholdene er gode nok, og bytt til reservealternativet batteristrøm når det trengs. F-715SG gir deg også varsel i god tid når det begynner å bli lite strøm igjen på batteriene. Når kalkulatoren ikke brukes eller røres på sju minutter, finnes det en funksjon som slår den av automatisk for å spare batteriene.

Tre stilige fargevarianter


Den praktiske og stilige F-715SG leveres i svart eller to hvite varianter med magenta eller blått på piltastene og beskyttelsesdekselet. Den veier bare 124 gram og er enkel å ta med seg, og det harde skyvedekselet beskytter tastene og dekselet mot slag og støt.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon F-715SG, funksjonene og hva den kan gjøre.

F-715SG Omtale