Canon AS-2400

AS-2400

Denne bordkalkulatoren med 14 sifre kombinerer en elegant buedesign med betydelig miljøvennlighet – noe som gjør den ideell for både organisasjoner og enkeltpersoner.

Fordeler

  • Bordkalkulator med 14 sifre
  • Elegant bueformet utforming
  • Stort justerbart vippedisplay
  • Topp- og bunndekselet er laget av materialer fra resirkulerte Canon-produkter
  • To strømkilder: solceller og batteri uten kvikksølv
  • Avrunding og desimalvalg
  • Automatisk avslåing

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon AS-2400

Elegant og profesjonell


AS-2400 med 14 sifre er designet både med tanke på stil og praktiske hensyn. Den slanke og kurvede utformingen ser ikke bare profesjonell ut, men passer også fint inn på et skrivebord eller i en hylle.

Justerbart vippedisplay


Et stort, klart og skråstilt LCD-displaypanel minimerer gjenskinn og refleksjon. For beste lesbarhet kan panelet vippes for å tilpasse det til alle lysforhold.

Bærekraftig utforming.


Denne modellen har ergonomisk utforming og er mer miljøvennlig, noe som er viktig for både organisasjoner og enkeltpersoner. Noen av plastkomponentene er laget av resirkulert materiale fra Canon-produkter.

Energieffektiv


To strømkilder i form av solceller og batteri uten kvikksølv sikrer energieffektivitet og pålitelig bruk under ulike lysforhold. Når AS-2400 ikke er i bruk, slås kalkulatoren automatisk av for å spare energi.

Omfattende funksjoner


AS-2400-kalkulatoren har en rekke funksjoner. En skyvebryter gjør det enkelt å velge desimaler og avrunding. Minnet regner automatisk ut sluttsummen. Andre praktiske taster inkluderer påslag, invertering og alle de vanlige funksjonene du forventer deg av en Canon-kalkulator.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon AS-2400, funksjonene og hva den kan gjøre.