Kompakt kreativitet: en unik løsning for 4K og stillbilder

XC10 er kreativt og allsidig og tar opp imponerende 4K / Full HD 4:2:2-video og 12MP-stillbilder av høy kvalitet i et brukervennlig og lett kompaktkamera. Det har et 10x zoomobjektiv, optisk bildestabilisering og Wi-Fi-fjernkontroll.

0%

  Ta opp imponerende 4K- og Full HD-video

  Ta opp imponerende 4K- og Full HD-video

  ta opp og se

  Bilder med utrolig høy oppløsning og lite støy

  Den store 1,0-tommers Canon CMOS-sensoren på XC10 er optimert for å gi bilder med lite støy, høy oppløsning og høy følsomhet, både når du tar opp video og tar bilder. Vakker, grunn dybdeskarphet øker spekteret av kreative uttrykk.

  Full kontroll

  ta opp og se

  4K-opptak med 305 Mbps/4:2:2

  Gled deg over et utvidet utvalg av kreative opptaksmuligheter av høy kvalitet med den meget allsidige XF-AVC H.264-kodeken. Ta opp imponerende 4K-video på opptil 305 Mbps / 4:2:2 / 8-bit for enkel integrering med eksisterende 4K-arbeidsflyter, eller ta opp lange videoer av høy kvalitet i Full HD på 50 Mbps / 4:2:2 / 8-bit.

  Avansert bildebehandling i Full HD

  HD-behandling med oversampling er en avansert debayer-algoritme for bildebehandling som effektivt utnytter de store kreftene til 4K-bildeopptak i Full HD. Kameraet tar et 4K-bilde, og RGB-kanalene deles inn i tre individuelle 4K-signaler på 8 megapiksler. Deretter blir 4K RGB-signalene satt sammen og skalert ned internt til et Full HD-signal (1920 x 1080). Dette forbedrer den oppfattede oppløsningen, og lar deg ta opp et betydelig renere Full HD-bilde.

  image_processing

  12 trinns dynamisk rekkevidde med Canon Log Gamma

  Den innebygde Canon Log Gamma gir maksimal frihet i etterproduksjon ved å ta opp det maksimale fargespekteret, noe som gir opptil 12 trinns dynamisk rekkevidde. Når den dynamiske rekkevidden utvides med opptil 12 trinn, registreres de ekstreme detaljene i høylys og skygge, slik at fargegraderingsområdet utvides.

  hdr hdr

  FARGEGRADERING

  Fang inn motiver i bevegelse mer presist

  Canons DIGIC DV5-prosessor gir XC10 betydelig mer behandlingskraft enn den tidligere prosessoren. Dette gjør det mulig å ta opp 4K-video med høy bithastighet, i tillegg til at du får støtte for Canon Log Gamma og mange andre viktige kamerafunksjoner.

  digic

  Allsidighet og fleksibilitet for maksimal kreativitet

  4k

  Stillbilder med høy oppløsning og stillbilder fra 4K-video

  Ta vakre stillbilder på 12 megapiksler med høy oppløsning på en enkel måte, og bestem hvordan de skal fremstå og bli tatt opp, ved å velge en av en rekke ulike innstillinger for utseende og justeringsfunksjoner. Du kan også trekke ut og lagre de beste bildene fra en 4K-video i bilder på 8,29 megapiksler.

  Få med alle vinkler: allsidig montering og opptak

  Den kompakte størrelsen gjør det enkelt å sette opp XC10 på små, høytliggende og fjerntliggende steder. Kameraet veier bare 930 g (kun kamerahuset) og er perfekt til dronebruk, 4K-opptak fra luften eller med en lett skuldermontering.

  angles

  Innebygd IS-objektiv med 10x zoom for optimerte 4K-opptak

  XC10 har et innebygd objektiv med 10x optisk zoom – 27,3–273 mm f/2,8–5,6 (tilsvarende 35 mm, og i stillbildemodus 25–250 mm) – som er optimert for 4K-opptak. Objektivet har separate manuelle kontrollringer for valg av fokus og zoom og et kombinert optisk og elektronisk bildestabiliseringssystem for jevne og stødige bilder når du tar opp håndholdt eller er i bevegelse (elektronisk bildestabilisering er ikke tilgjengelig i alle opptaksinnstillinger).

  lens

  lens

  light

  Utmerkede egenskaper under alle lysforhold

  Ta opp video med lite støy i alle slags utfordrende situasjoner ved hjelp av en høy ISO på opptil 20 000, som gir økt følsomhet og utmerket ytelse under dårlige lysforhold. Et innebygd ND-filter forbedrer ytterligere eksponeringskontrollen i sterkt lys eller når en større blenderåpning er nødvendig.

  Moduser for opptak av rask og sakte film

  Få flere kreative alternativer med opptak av høy kvalitet i sakte film ned til 1/4 hastighet (HD-filmer), eller ta opp rask film opp til den høyeste hastigheten på 1200x (opptil 4K-filmer).

  workflow

  Brukervennlige og raske arbeidsflytløsninger

  Ta opp 4K- og Full HD-video eller stillbilder med 12 MP internt

  Ta opp 4K-filmer med imponerende høy bithastighet til et internt CFast 2.0™-minnekort, og dra nytte av VPG130-standarden som garanterer en vedvarende skrivehastighet på minst 130 Mbps*. Full HD-video og 12 megapikslers stillbilder kan tas opp til et separat SD-minnekort. Utnytt mulighetene med 4K-bilder i opptak i Full HD, med høyere kvalitet og betydelig renere resultater ved hjelp av HD-behandling med oversampling.

  • Canon er en godkjent lisensinnehaver av CFast 2.0™-varemerket, som kan være registrert i ulike jurisdiksjoner.
  * Krever kanskje en fastvareoppdatering. Mer…

  workflow

  Kompakt og ergonomisk design som gjør det enkelt å ta opp

  XC10 er kompakt, lett og ergonomisk utformet, og har et roterende håndtak og en stor, vridbar LCD-skjerm, slik at du enkelt kan ta opp fra en rekke vinkler. En kapasitiv berøringsskjerm av høy kvalitet gjør det enkelt å få tilgang til og kontrollere opptaksinnstillinger og menyer. En lupesøker er inkludert for å gi mer komfortabel filming i øyehøyde eller under opptak i sterkt lys.

  workflow

  workflow

  Det nye XF-AVC-formatet for enkel integrering

  Det nyutviklede, utrolig allsidige og 4K-kompatible Canon XF-AVC-formatet bruker den effektive H.264-kodeken, og det integreres enkelt i eksisterende arbeidsflyter, slik at etterarbeid gjøres enda mer effektivt.

  workflow

  Fjernkontroll via Wi-Fi

  XC10s innebygde Wi-Fi gjør det mulig å fjernstyre kameraet via en nettleser, en smarttelefon eller et nettbrett. Dette passer perfekt når du tar bilder fra en drone eller har plassert kameraet på vanskelige steder.

  05

  XC10 Omtale

  Spesifikasjoner

  4K

  Full HD

  DIGIC 6

  • Canon er en godkjent lisensinnehaver av CFast 2.0™-varemerket, som kan være registrert i ulike jurisdiksjoner.
  Innholdet i esken

  Anbefalt for deg