Canon IXUS 165

IXUS 165

Enkel fotografering med fantastiske skarpe, detaljerte resultater hver gang ved hjelp av stilfull IXUS med 20 megapiksler. Kameraet har utallige smarte funksjoner, og det er lite nok til at du kan ha det med deg overalt.

Fordeler

 • Stilfull, enkel og ultratynn IXUS som er enkel å bære
 • Bevar alle de viktige øyeblikkene, enten de er nære eller fjerne
 • Få med detaljene med 20 megapiksler
 • Nydelige bilder ved å sikte og knipse ved hjelp av Smart Auto
 • Klare bilder og stødige filmer med Intelligent IS

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon IXUS 165

Perfekt fotografering i lommeformat


Ved hjelp av IXUS 165 blir det enkelt for alle å ta supre kvalitetsbilder hver gang, og ved hjelp av en stilfull og ultratynn design passer det perfekt i lommen eller sekken.

Fotografer langt og bredt


Bevar hvert øyeblikk enkelt takket være fleksibiliteten til et objektiv med 28 mm vidvinkel og 8x optisk zoom. Kom nærmere innpå fjerne motiver ved hjelp av 8x optisk zoom eller enda nærmere uten å redusere kvaliteten med 16x ZoomPlus.

Eksepsjonelle detaljer for dine beste minner


Få detaljerte bilder i eksepsjonell kvalitet. Fleksibel innramming og beskjæring av bilder, eller oppretting av enestående plakatutskrifter, takket være 20,0 megapiksler.

Nydelige og skarpe resultater hver gang


Ingen grunn til at kameraristing skal ødelegge resultatene dine, takket være en intelligent optisk bildestabiliserer. Kameraet tilpasser seg automatisk og sørger for skarpe, detaljerte bilder og videoer uavhengig av motiv.

HD-filmer bare med et knappetrykk


Det er morsomt og lett å lage flotte filmer. Ved hjelp av et knappetrykk kan du enkelt ta flotte HD-filmer (720 p), selv når du tar opp på farten eller når du bruker full zoom.

Flotte bilder – enkelt


Det er uproblematisk å ta fantastiske bilder eller filmer med Smart Auto, som velger de perfekte kamerainnstillingene for deg, uansett motiv. Du trenger bare å sikte og knipse. Bruk Hjelp-knappen for å få rask og enkel veiledning om bruk av kameraet og dets funksjoner.

Flotte personbilder


Ta flotte bilder av venner enkelt, takket være teknologi for ansiktsgjenkjenning. Funksjonen gjenkjenner flere ansikter i ett bilde, og passer på at de er i fokus med den perfekte lysstyrken. Ansiktsgjenkjenning sørger for naturlige hudtoner selv i uvanlige lysforhold.

Lek deg med kreativiteten din


Eksperimenter og ha det gøy med en rekke kreative filtre. Du kan gjenopprette fordreiningen til en fiskeøyelinse, få motiver i stillbilder eller filmer til å se ut som miniatyrskala-modeller og mye mer.

Legg til et personlig preg


Sett ditt personlige preg på bildene med rask og enkel kontroll over bildeinnstillingene, for eksempel lysstyrke og fargeintensitet. Forhåndsvis resultatene mens du rammer inn, ved hjelp av Sanntidsvisningskontroll, og del dem med venner ved hjelp av en LCD-skjerm på 6,8 cm (2,7 tommer). Kombiner med en Canon Connect Station, så kan du enkelt dele bilder og filmer med verden på sosiale medier og i nettalbum, i tillegg til å se dem sammen med familie og venner på en HD-TV.

Økomodus


Flott for dagsturer. Økomodus reduserer batteriforbruket slik at du får flere bilder fra én enkelt lading av det oppladbare litiumionbatteriet fra Canon.

Priser

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon IXUS 165, funksjonene og hva den kan gjøre.

20.0MP_CCD

20 megapiksler

8x optical zoom with wide-angle

8x optisk zoom med vidvinkel

16x ZoomPlus

16x zoom med god kvalitet

Steady shots in every situation

Stødige bilder og filmer i enhver situasjon

Digic4 Plus

Kraftig DIGIC-prosessor

Auto mode with 32-scene detection

Auto-program med gjenkjenning av 32 scener

720p movies

720p-filmer

Optimises people shots

Gir optimale bilder av mennesker

Instantly capture movies

Ta opp film umiddelbart

Eco Mode

Energisparing for flere bilder

Instant help

Umiddelbar hjelp

Compatible with Canon Connect Station

Kompatibel med Canon Connect Station

 • Digitalkamera IXUS 165

 • Håndleddsrem WS-800 

 • Batteripakke NB-11L

 • Batterilader CB-2LFE 

 • Strømledning 

 • Sett med brukerhåndbøker

IXUS 165 Omtale