Canon PowerShot G3 X

En kraftstasjon for bilder og video med 25x zoom

PowerShot G3 X kombinerer allsidigheten til et 25x zoomobjektiv med den enestående bildeytelsen til en 1,0-type sensor, slik at du kan ta bilder og film i fantastisk kvalitet. Et omfattende utvalg av funksjoner og kontroller for eksperter hjelper deg å slippe kreativiteten løs.

Stor sensorytelse kombinert med 25x superzoomobjektiv

Et skarpt, 24 mm zoomobjektiv med ultravidvinkel i kombinasjon med en 1,0-type sensor lar deg fange inn ethvert motiv, nært eller fjernt, med fantastiske detaljer. Enten du tar stillbilder eller filmer, lar PowerShot G3 X deg fange inn motiver med uskarpe bakgrunner og få klare bilder selv i svakt lys.

Utmerket i svakt lys

Få livaktige, klare bilder i enhver situasjon – selv i svakt lys – takket være kombinasjonen av en 1,0-type 20,2 megapikslers CMOS-sensor og en DIGIC 6-prosessor.

Skarpe resultater hver gang

Ingen grunn til at kameraristing skal ødelegge resultatene dine, takket være en intelligent optisk bildestabilisator. Dette kameraet tilpasser seg automatisk og sørger for skarpe, detaljerte bilder og videoer selv om du tar bilde med full zoom eller håndholdt i lav belysning. Filmene dine blir i tillegg veldig stødige takket være filmstabilisering langs fem akser.

Skap, koble til og del enkelt

Enkel deling

Enkel deling

Det er enkelt å dele bildene og historiene dine. Du kan overføre bilder og filmer til smarttelefoner eller nettbrett raskt ved hjelp av Wi-Fi og dynamisk NFC.

Ekstern fotografering

Enkel sikkerhetskopiering av bilder

Enkel sikkerhetskopiering av bilder

Sikkerhetskopier de dyrebare bildene dine trådløst hvor som helst til nettskyen ved hjelp av Image Sync, og synkroniser dem til datamaskinen og smarttelefonen.

Kontroller på ekspertnivå hjelper deg å gi uttrykk for kreativiteten

En stor, høyoppløselig (1 620 000 punkter), vippbar LCD-berøringsskjerm og et omfattende utvalg av betjeningsratt og egentilpassede funksjoner gir deg kontrollen, slik at du kan uttrykke kreativiteten din. Bruk berørings-AF for å trekke motivet mot seerne nøyaktig og jevnt i filmer, og få øyeblikkelig tilgang til viktige innstillinger med objektivkontrollringen. Støtte for RAW-filer, innebygd ND-filter og BULB-eksponeringsmodus øker dine kreative muligheter.

Vippbar berøringsskjerm

Enkel tilpasning

Fullstendig manuell kontroll

Utvid de kreative mulighetene med støtte for RAW-filer, innebygd ND-filter og BULB-eksponeringsmodus for kontrollert manuell eksponering.

Fullstendig manuell kontroll

Ta bilder som en profesjonell fotograf under alle forhold

Rask autofokus og kontinuerlig fotografering med 5,9 bilder per sekund lar deg fange inn mer av handlingen. Du kan også koble til en høyoppløst elektronisk søker for å få speilrefleksbetjening. Ta kreativiteten din et steg videre og manipuler lyset ved hjelp av Canon Speedlite-blitser og -objektivfiltre.

Få med deg all handlingen

Det er enkelt å fange inn flotte bilder av bevegelser med rask, kontinuerlig fotografering på 5,9 bilder per sekund. I tillegg fortsetter kameraet å ta 5,9 bilder per sekund helt til minnekortet er fullt, slik at du ikke går glipp av noe.

Fortsett å ta bilder i all slags vær

Fang inn handling i høy hastighet på en enkelt måte ved hjelp av rask AF og kontinuerlig fotografering, og fortsett å fotografere uansett vær takket være det støv- og dryppsikre kamerahuset.

Utvid kreativiteten

Ta kreativiteten din et steg videre, og manipuler lyset ved hjelp av et omfattende utvalg valgfritt tilbehør, blant annet en høyoppløst elektronisk søker og EOS Speedlite-blitser.

Spesifikasjoner

25x optisk zoom med ultravidvinkel

25x optisk zoom med ultravidvinkel

Lyssterkt superzoomobjektiv<

Lyssterkt superzoomobjektiv

Stor sensor for førsteklasses resultater

Stor sensor for førsteklasses resultater

CMOS med 20,2 megapiksler

CMOS med 20,2 megapiksler

Kraftig DIGIC-prosessor

Flotte bilder i svakt lys

Kraftig DIGIC-prosessor

Kraftig DIGIC-prosessor

RAW i ulike bildeformater

RAW i ulike bildeformater

Objektivring for manuell finjustering

Objektivring for manuell finjustering

Kontroller blender, lukkerhastighet og ISO i filmklipp

Kontroller blender, lukkerhastighet og ISO i filmklipp

Full HD bildefrekvenser fra 24p til 60p

Full HD bildefrekvenser fra 24p til 60p

Del og sikkerhetskopier bilder trådløst

Del og sikkerhetskopier bilder trådløst

Motstandsdyktig mot støv og vann

Motstandsdyktig mot støv og vann

Vis alle spesifikasjoner

Last ned drivere, programvare, fastvare og håndbøker.

Produktstøtte

Du kan også ha interesse av ...

Wi-Fi

Lær mer om Canons serie med kompakte Wi-Fi-kameraer.

03

Registrer produktet

Registrer produktet ditt og sikre at Canon-produktene dine alltid er oppdatert og støttet.

Come and see

Stories

Historier

Come and see

Techniques

Teknikker

Utforsk her