EOS-1D X

EOS-1D X kombinerer hastighet og bildekvalitet i neste generasjons kamera for profesjonelle. 18,1 megapikslers sensor i fullformat med doble DIGIC 5+-prosessorer setter standarden, og opptil 12 bilder/sek fortsetter å imponere.

EOS-1D X

Fordeler

  • 18,1 megapikslers fullformat CMOS-sensor
  • Opptil 12 bilder/sekund pluss høyhastighetsprogram med 14 bilder/sekund
  • 100–51 200 ISO-område, opptil H:204 800
  • 61-punkters AF-system
  • 100 000 pikslers RGB AE-måling
  • EOS-film i full HD 1080p
  • Doble DIGIC 5+-prosessorer
  • Clear View II 8,11 cm (3,2") 1 040 000 punkters LCD-skjerm
  • Ethernet-port

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon EOS-1D X

18,1 megapikslers fullformat CMOS-sensor


En Canon 18,1 megapikslers fullformat CMOS-sensor leverer imponerende resultater og bilder med høy oppløsning og eksepsjonelt lite støy selv i de mørkeste omgivelser. Sensoren i fullformat leverer optimale resultater fra vidvinkelobjektiver og gir deg større kontroll over dybdeskarpheten. Bildeoppløsningen er større enn det som kreves av ledende bildebyråer, noe som er perfekt for ekstra store forstørrelser i opptil A2-format, selv etter beskjæring.

Opptak i superhøy hastighet.


Fang hvert eneste sekund av handlingen med serieopptak ved opptil 12 bilder/sekund og hele 14 bilder/sekund med opptak i superhøy hastighet og bildeserier på opptil 180 store JPEG-bilder (38 RAW).

Stort ISO-område


Det usedvanlig store ISO-området på 100–51 200, som kan utvides til utrolige ISO 204 800, kan du fotografere selv i de mørkeste omgivelser.

61-punkters AF-system


61-punkters AF-system med høy presisjon og 41 svært følsomme sensorer av krysstypen gir rask, nøyaktig fokusering på motiver i rask bevegelse – uavhengig av lysforholdene. De 5 midtre AF-punktene er av dobbel krysstype for enda større presisjon.

Konsekvent, nøyaktig måling


Et RGB AE-målesystem med 100 000 piksler og dedikert DIGIC 4-prosessor måler ikke bare lysstyrke, men også farge for å sikre svært nøyaktig eksponering og naturlige resultater selv med kompleks belysning.

EOS-film i full HD


Ta opp video i full HD (1080p) med et stort utvalg av kontroller som kan velges av brukeren på et digitalt speilreflekskamera, inkludert eksponering, bildefrekvens lyd og komprimeringskontroll. En HDMI-kontakt gir mulighet for avspilling av opptak og bilder i HD-kvalitet.

Doble DIGIC 5+-prosessorer


Canons nyeste generasjon doble DIGIC 5+-prosessorer leverer raskere og mer avansert bildebehandling enn noen gang for bildekvalitet som er best i klassen. Med 4 A/D-konvertere som gir 14-bits bildebehandling for jevne tonegraderinger og naturlige farger i tillegg til avansert støyreduksjon ved høyere ISO-hastigheter.

Stor LCD-skjerm som motvirker gjenskinn


3,2 tommers Clear View II LCD-skjerm med høy oppløsning og 1 040 000 punkter gjør det enkelt å se gjennom bilder og video. Svært robust konstruksjon i herdet glass motvirker gjenskinn selv i sterkt sollys.

Ethernet-port


Den innebygde Ethernet-porten gir mulighet for rask, enkel overføring av bilder direkte til PC eller via nettverk til klienter i sanntid.

Priser

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon EOS-1D X, funksjonene og hva den kan gjøre.

18.1 megapixel CMOS

CMOS med 18,1 megapiksler

Large sensor for maximum control over depth of field

Stor sensor for maksimal kontroll over dybdeskarphet

High speed shooting

Opptak i høy hastighet

Great low light shots

Flotte bilder i svakt lys

Sharp images in all conditions

Skarpe bilder under alle forhold

Stunning 1080p movies

Imponerende filmer i 1080p

Powerful DIGIC processing

Kraftig DIGIC-prosessor

Create instant back up of images

Sikkerhetskopier bilder umiddelbart

Large bright screen for clear viewing

Stor, lyssterk skjerm for klar visning

Keeping your sensor clean of dirt

Holder sensoren ren

Creativly combine images

Kombiner flere bilder til ett enkeltbilde

Widest selection of Lenses

Det største objektivutvalget

CPN.jpeg

Canon Professional Network

Inspirasjon, opplæring, produktinformasjon og nyhetsoppdateringer gir maksimal dekning for profesjonelle Canon-fotografer og -videoskapere samt avanserte entusiaster over hele verden.

Viktig oppdatering

EOS-1D X Support