EOS 5DS

En revolusjon i oppløsning

Kombiner rask, instinktiv speilrefleksfotografering med oppløsning på 50,6 megapiksler, og fang opp utsøkte detaljer i hvert øyeblikk. EOS 5DS kommer til å endre måten du ser verden på.

Se enda flere detaljer og bildekvalitet på et helt nytt nivå.

Fang opp enestående detaljer

CMOS-sensoren kan ta opp detaljer på et enestående nivå i fullformat og med 50,6 megapiksler. Den ultrahøye oppløsningen lar deg beskjære bildene kraftig og allikevel levere imponerende bildekvalitet. Selv de innebygde beskårne 1,3x og 1,6x filminnstillingene produserer filer på henholdsvis 30,5 og 19,6 megapiksler.

0%

  Bruk glidebryteren til å forstørre

  Skriv ut med høy kvalitet

  Skriv ut bilder med kvalitet som kunstverk på A0 eller større

  Skriv ut bilder med svært høy oppløsning i store formater (A0 og større) – med lav støy, riktige hudtoner og enestående, nøyaktig fargereproduksjon, takket være den høye ytelsen til de to DIGIC-6-prosessorene.

  Mirror_vib

  Redusert speilvibrasjon for maksimum skarphet

  EOS 5DS bruker Canons Mirror Vibration Control System til å redusere vibrasjonene som forårsakes av indre bevegelser i kameraet, hvilket ellers kunne ha svekket skarpheten og redusert oppløsningen. Det brukes skiver til å drive speilet opp og ned på en mer kontrollert måte og unngår brå stopp og gjør lyden av lukker-åpningen mykere.

  Vis video

  Reager og responder, ha et forsprang på det som skjer

  5fps.jpg

  Nyt kameraets raske bildebehandling og følsomhet , selv med de store mengdene av data som fanges opp av sensoren med 50,6 megapiksler, takket være de to DIGIC-6-prosessorene. Du kan få med deg alt takket være evnen til å fange opp bilder med oppløsning på 50,6 i 5 bilder/sek, noe som er uten sidestykke, mens muligheten for å koble til USB 3.0 gir rask, sammenkoblet filming og fjernstyring.

  Ekstrem skarphet når det virkelig teller

  Av._motivsporing

  Avansert motivsporing og -gjenkjennelse

  EOS Intelligent Tracking and Recognition (iTR) AF-teknologi bruker farge- og ansiktsinformasjon til å gjenkjenne og spore motiver mens de beveger seg rundt i bildet. AF-responsen kan tilpasses ved hjelp av et enkelt verktøy som justerer fokussporingen etter opptaksmiljøet og motivet, slik at andre motiver som passerer foran motivet, ikke forstyrrer fokuseringen.

  Velg_AF_punkt

  Bred 61 punkts autofokus

  Fokuser hurtig og presist, selv i lite lys , ved hjelp av et 61-punkts AF-system. 41 fokuspunkter av krysstypen (inkludert fem ekstra sensitive punkter av dobbelkryss-typen) gir ytterligere nøyaktighet.

  Valg av AF-punkt

  Bruk alle de 61 AF-punktene sammen, eller grupper dem i flyttbare soner som dekker motiver utenfor sentrum. Du kan også velge kun ett AF-punkt for å fokusere på en bestemt del av motivet.

  Velg_AF_punkt

  Bygget etter måten du jobber på

  Værbeskyttelse

  Værbeskyttelse

  Du kan trygt fortsette å filme uansett forhold, takket være værbeskyttelseskontrollene som beskytter mot vann og støv, og den slitesterke konstruksjonen i magnesiumlegering.

  To minnekortspor

  Spor til CompactFlash og SD-minnekort tillater automatisk sikkerhetskopiering av filene dine mens du filmer, noe som forenkler deling med kunder, og utvider lagringskapasiteten.

  To_kortspor

  Anbefalte objektiver

  Se livet i et nytt perspektiv med våre anbefalte objektiver med fast brennvidde og zoom. Objektivene har ultravidvinkler for vakre landskap og lange teleobjektiver som tar deg nærmere sportsprestasjonene og naturen med imponerende kvalitet. Mange har også store blenderåpninger for fotografering i lite lys og tilt- og shift-mekanismer som gir deg en utrolig kontroll over dybdeskarpheten.

  Funksjoner som dyrker kreativiteten din, på selve kameraet

  Ta bilder med utvidet dynamisk område

  Bevar detaljene i områder som er fremhevet eller skyggelagt ved hjelp av HDR-bildebehandling. Noe som gjør den ideell til å filme landskap og ta stillbilder, er at den kan kombinere tre bilder med ulik eksponering: standard eksponering samt under- og overeksponering

  Multi_eksponering

  Multi-eksponering

  Lag slående komposittbilder i kameraet ved å bruke multieksponeringsmodus, som legger bilder oppå hverandre med flere alternativer som styrer automatisk multieksponering.

  Film_i_full_HD

  EOS-film i full HD

  Ta opp EOS-filmer i full HD-kvalitet med kreativ manuell kontroll over bilde og lyd.

  Tidsinnstilte opptaksfunksjoner

  Lag flotte intervallfilmer med en innebygd, intervalltidtaker som kan forhåndsinnstilles. Hvis du vil ta bilder med ekstremt lang eksponeringstid, kan du låse lukkeren i bulb-program i en angitt tidsperiode.

  Tidtaker Spill av video
  Fine_detail

  Fine Detail Picture Style (Findetaljs bildestil)

  Prioriter graderinger og detaljer som er fanget opp av sensoren med høy oppløsning, ved hjelp av Fine Detail Picture Style, som også tilbyr justerbare skarphetsparametere i kameraet som terskel- og finhetsnivå for JPEG-filer, slik at du kan levere bilder med gjennomslagskraft, direkte fra kameraet.

  Low-pass-filter

  Konvensjonelle speilrefleks-design bruker et low-pass-filter foran kameraets sensor for å motvirker digitale artefakter, slik som moiré og falske farger. Slike filtre mykner opp bildet noe, slik at low-pass-effekten utlignes i EOS 5DS R, slik at ytelsen er skarpest mulig. Den lille risikoen for artefakter som en konsekvens av dette gjør EOS 5DS R til et bra valg ved utendørs filming eller i kontrollerte studio-forhold, men for annen bruk kan det hende EOS 5DS er et bedre valg.

  Produktutmerkelser

  TIPA Awards 2016

  EISA 2015-2016

  Omtale

  Spesifikasjoner

  50,6 megapikslers APS-C CMOS-sensor

  50,6 megapikslers CMOS

  To DIGIC 6

  To DIGIC 6

  150 000 piksels RGB+IR-målesensor

  150 000 piksels RGB+IR-målesensor

  Opptil 5,0 bilder per sekund

  Opptil 5,0 bilder per sekund

  Spesifikasjon-61AF

  61 punkts autofokus

  Beskåret filming

  Beskåret filming

  USB 3.0

  USB 3.0

  Mirror Vibration Control System (Speilvibrasjonskontroll)

  Mirror Vibration Control System (Speilvibrasjonskontroll)

  Filming med intervalltidtaker

  Filming med intervalltidtaker

  Vis alle spesifikasjoner

  EOS_5DS_Sample Image Quentin Caffier 14_5DS_1600_900_300dpi

  Vil du vite mer

  Bli enda bedre i ditt arbeid med bilder og video, få mer informasjon om hvordan du får det optimale ut av ditt Canon-produkt

  Book et møte med en Canon ekspert

  Last ned drivere, programvare, fastvare og håndbøker.

  Produktstøtte

  Anbefalt for deg

  Objektiver og blitser

  Tilbehør