Utviklet for den aller beste bildekvaliteten med speilrefleks

Skreddersydd for å levere den aller beste bildekvaliteten fra et speilreflekskamera, med en oppløsning på 50,6 megapiksler og et kansellerende low-pass-filter som skjerper kameraets sensor til det ypperste.

0%

  Skriv ut bilder med kvalitet som kunstverk på A0 eller større

  Skriv ut bilder med svært høy oppløsning i store formater (A0 og større) – med lav støy, riktige hudtoner og enestående, nøyaktig fargereproduksjon, takket være den høye ytelsen til de to DIGIC-6-prosessorene.

  Forbedret klarhet

  Et kansellerende low-pass-filter forbedrer klarheten og skarpheten på høyoppløsningsbildene med minimal risiko for artefakter, noe som gjør EOS 5DS R til et godt alternativ for å filme utendørs eller i et kontrollert studiomiljø.

  Reager og responder, ha et forsprang på det som skjer

  Nyt kameraets raske bildebehandling og følsomhet , selv med de store mengdene av data som fanges opp av sensoren med 50,6 megapiksler, takket være de to DIGIC-6-prosessorene. Du kan få med deg alt takket være evnen til å fange opp bilder med oppløsning på 50,6 i 5 bilder/sek, noe som er uten sidestykke, mens muligheten for å koble til USB 3.0 gir rask, sammenkoblet filming og fjernstyring.

  Ekstrem skarphet når det virkelig teller

  Avansert motivsporing og -gjenkjennelse

  EOS Intelligent Tracking and Recognition (iTR) AF-teknologi bruker farge- og ansiktsinformasjon til å gjenkjenne og spore motiver mens de beveger seg rundt i bildet. AF-responsen kan tilpasses ved hjelp av et enkelt verktøy som justerer fokussporingen etter opptaksmiljøet og motivet, slik at andre motiver som passerer foran motivet, ikke forstyrrer fokuseringen.

  Bred 61 punkts autofokus

  Fokuser hurtig og presist, selv i lite lys , ved hjelp av et 61-punkts AF-system. 41 fokuspunkter av krysstypen (inkludert fem ekstra sensitive punkter av dobbelkryss-typen) gir ytterligere nøyaktighet.

  Valg av AF-punkt

  Bruk alle de 61 AF-punktene sammen, eller grupper dem i flyttbare soner som dekker motiver utenfor sentrum. Du kan også velge kun ett AF-punkt for å fokusere på en bestemt del av motivet.

  Bygget etter måten du jobber på

  Værbeskyttelse

  Du kan trygt fortsette å filme uansett forhold, takket være værbeskyttelseskontrollene som beskytter mot vann og støv, og den slitesterke konstruksjonen i magnesiumlegering.

  To minnekortspor

  Spor til CompactFlash og SD-minnekort tillater automatisk sikkerhetskopiering av filene dine mens du filmer, noe som forenkler deling med kunder, og utvider lagringskapasiteten.

  Anbefalte objektiver

  Se livet i et nytt perspektiv med våre anbefalte objektiver med fast brennvidde og zoom. Objektivene har ultravidvinkler for vakre landskap og lange teleobjektiver som tar deg nærmere sportsprestasjonene og naturen med imponerende kvalitet. Mange har også store blenderåpninger for fotografering i lite lys og tilt- og shift-mekanismer som gir deg en utrolig kontroll over dybdeskarpheten.

  Funksjoner som dyrker kreativiteten din, på selve kameraet

  Ta bilder med utvidet dynamisk område

  Bevar detaljene i områder som er fremhevet eller skyggelagt ved hjelp av HDR-bildebehandling. Noe som gjør den ideell til å filme landskap og ta stillbilder, er at den kan kombinere tre bilder med ulik eksponering: standard eksponering samt under- og overeksponering

  Naturlig

  Art Standard (Kunst, standard)

  Art Vivid (Kunst, levende)

  Art bold (Kunst, kraftig)

  Art Embossed (Kunst, preget)

  Multi-eksponering

  Lag slående komposittbilder i kameraet ved å bruke multieksponeringsmodus, som legger bilder oppå hverandre med flere alternativer som styrer automatisk multieksponering.

  EOS-film i full HD

  Ta opp EOS-filmer i full HD-kvalitet med kreativ manuell kontroll over bilde og lyd.

  Tidsinnstilte opptaksfunksjoner

  Lag flotte intervallfilmer med en innebygd, intervalltidtaker som kan forhåndsinnstilles. Hvis du vil ta bilder med ekstremt lang eksponeringstid, kan du låse lukkeren i bulb-program i en angitt tidsperiode.

  Fine Detail Picture Style (Findetaljs bildestil)

  Prioriter graderinger og detaljer som er fanget opp av sensoren med høy oppløsning, ved hjelp av Fine Detail Picture Style, som også tilbyr justerbare skarphetsparametere i kameraet som terskel- og finhetsnivå for JPEG-filer, slik at du kan levere bilder med gjennomslagskraft, direkte fra kameraet.

  Low-pass-filter

  5DS R har altså et low-pass filter på lik linje med 5DS, men har i tillegg et ekstra filter som fjerner effekten av low-pass filteret. Et low-pass filter har som oppgave å gjøre bildet «litt» mere uskarpt og dermed sikret at man ikke risikerer moire og fargespill på mønster ol.

  Originalt EOS 5DS R-bilde

  Skarphet – EOS 5DS R vs. EOS 5DS

  Produktutmerkelser

  TIPA Awards 2016

  EISA 2015-2016

  Omtale

  Spesifikasjoner

  50,6 megapikslers APS-C CMOS-sensor

  50,6 megapikslers CMOS

  To DIGIC 6

  To DIGIC 6

  150 000 piksels RGB+IR-målesensor

  150 000 piksels RGB+IR-målesensor

  Opptil 5,0 bilder per sekund

  Opptil 5,0 bilder per sekund

  Spesifikasjon-61AF

  61 punkts autofokus

  Beskåret filming

  Beskåret filming

  USB 3.0

  USB 3.0

  Mirror Vibration Control System (Speilvibrasjonskontroll)

  Mirror Vibration Control System (Speilvibrasjonskontroll)

  Filming med intervalltidtaker

  Filming med intervalltidtaker

  Vis alle spesifikasjoner

  EOS5DMarkIV_Sample_Image_Jeff_Ascough_1600_900

  Vil du vite mer

  Bli enda bedre i ditt arbeid med bilder og video, få mer informasjon om hvordan du får det optimale ut av ditt Canon-produkt

  Book et møte med en Canon ekspert

  Last ned drivere, programvare, fastvare og håndbøker.

  Produktstøtte

  Du kan også ha interesse av ...

  Canon Professional Network

  Avansert og inngående: Oppdag alt det du trenger å vite om de fantastiske EOS 5DS- og EOS 5DS R-kameraene med 50,6 megapiksler.

  EOS 7D Mark II

  Registrer produktet

  Gi oss litt informasjon om deg selv, og abonner på Canons You Connect-nyhetsbrev – fullt av inspirasjon, nyheter og råd.