Speilreflekskameraer

Canon EOS 5DS R

50,6 megapikslers søsterkamera til EOS 5DS. Low-pass-filter gir skarpe detaljer.

Fordeler

 • Uovertruffen klarhet og oppløsning fra et speilreflekskamera

 • Reager og responder, ha et forsprang på det som skjer

 • Ekstrem skarphet når det virkelig teller

 • Bygget for måten du jobber på

 • Funksjoner som dyrker kreativiteten din, på selve kameraet

Detaljerte funksjoner

 • Se enda flere detaljer og bildekvalitet på et helt nytt nivå.

  Fang opp enestående detaljerCMOS-sensoren kan ta opp detaljer på et enestående nivå i fullformat og med 50,6 megapiksler. Den ultrahøye oppløsningen lar deg beskjære bildene kraftig og allikevel levere imponerende bildekvalitet. Selv de innebygde beskårne (1.3x og 1.6x) film-innstillingene produserer henholdsvis 30,5 og 19,6 megapiksels filer.Forbedret klarhet Et low-pass kanselleingsfilter forbedrer klarheten og skarpheten på høyoppløsningsbildene med minimal risiko for artefakter, noe som gjør EOS 5DS R til et bra alternativ for å filme utendørs eller i et kontrollert studio-miljø. Skriv ut bilder med kvalitet som kunstverk på A0 eller større Skriv ut bilder med ultrahøy oppløsning i store format (A0 og større) – med lav støy, ekte hudtoner og enestående, nøyaktig fargereproduksjon, takket være den høye ytelsen til de to DIGIC-6-prosessorene.Redusert speilvibrasjon for maksimum skarphetEOS 5DS R bruker Canons Mirror Vibration Control System til å redusere vibrasjonene som forårsakes av indre bevegelser i kameraet, hvilket ellers kunne ha svekket skarpheten og redusert oppløsningen. Det brukes skiver til å drive speilet opp og ned på en mer kontrollert måte og unngår brå stopp og gjør lyden av lukker-åpningen mykere.

 • Reager og responder, ha et forsprang på det som skjer

  Nyt den raske bildebehandlingen og følsomheten til kameraet, selv med de store mengdene av data som fanges opp av sensoren med 50,6 megapiksler, takket være de to DIGIC-6-prosessorene. Du kan få med deg alt med en evne til å fange opp bilder med oppløsning på 50,6 i 5 bilder/sek, noe som er uten sidestykke, mens muligheten for å koble til USB 3.0 gir rask, sammenkoblet og høy ytelse på filming og fjernstyring.

 • Ekstrem skarphet når det virkelig teller

  Bred 61 punkts autofokusFokuser hurtig og presist, selv i lite lys, ved hjelp av et 61-punkts AF-system. 41 fokuspunkter av krysstypen (inkludert fem ekstra sensitive punkter av dobbelkryss-typen) gir ytterligere nøyaktighet. Avansert motivsporing og -gjenkjennelse EOS Intelligent Tracking and Recognition (iTR) AF-teknologi bruker farge- og ansiktsinformasjon til å gjenkjenne og spore motiver mens de beveger seg rundt i bildet. AF-responsen kan tilpasses ved hjelp av et enkelt verktøy som justerer fokussporingen til opptaksmiljøet og motivet, slik at andre motiver som passerer foran motivet, ikke forstyrrer fokuseringen.Valg av AF-punktBruk alle 61 AF-punktene sammen, eller grupper dem i flyttbare soner som dekker motiver utenfor sentrum. Du kan også velge kun ett AF-punkt for å fokusere på en bestemt del av motivet.

 • Bygget for måten du jobber på

  Egendefinerbare kontroller Tilpass kamerainnstillingene til jobben som skal gjøres, og lagre favorittfunksjonene dine for fremtiden.Intelligent søker IIDra nytte av et lyst, (ca.) 100-prosents bilde med skjerminformasjon som kan tilpasses. Beskjæringer på 1.6x og 1.3x kan maskeres i søkeren, og kan tas som JPEG-filer.Egendefinerbar skjerm Endre typen, størrelsen og plasseringen til ikonene på en fleksibel måte på skjermen Custom Quick Control i kameraet, slik at du lett kan finne favorittinnstillingene dine.VærbeskyttelseFortsett å filme med selvsikkerhet uansett forhold, takket være værbeskyttelseskontrollene som beskytter mot vann og støv, konstruert med en slitesterk magnesiumlegering.To minnekortsporSpor til CompactFlash og SD-minnekort tillater automatisk sikkerhetskopiering av filene dine mens du filmer, noe som forenkler deling med klienter ,og utvider lagringskapasiteten.

 • Funksjoner som dyrker kreativiteten din, på selve kameraet

  Ta bilder med utvidet dynamisk område Bevar detaljene i områder som er fremhevet eller skyggelagt ved hjelp av HDR-bildebehandling. Noe som gjør den ideell til å filme landskap og ta stillbilder, er at den kan kombinere tre bilder med ulik eksponering: standard-, under- og overeksponering.Multi-eksponeringLag slående komposittbilder i kameraet ved å bruke multi-eksponering, som legger bilder oppå hverandre med flere alternativer som styrer automatisk multi-eksponering. EOS-film i full HDTa opp EOS-filmer i full HD-kvalitet med kreativ manuell kontroll over bilde og lyd.Fine Detail Picture Style (Findetaljs bildestil) Prioriter graderinger og detaljer som er fanget opp av høyoppløsningssensoren ved hjelp av Fine Detail Picture Style, som også tilbyr justerbare skarphets-parametere i kameraet som terskel- og finhetsnivå for JPEG-filer, slik at du kan levere bilder med gjennomslagskraft, direkte fra kameraet. Tidsinnstilte opptaksfunksjonerLag flotte intervallfilmer med en innebygd, intervalltidtaker som kan forhåndsinnstilles. Hvis du vil ta bilder med ekstremt lang eksponeringstid, kan du låse lukkeren i bulb-program i en angitt tidsperiode.

Spesifikasjoner

 • 50,6 megapikslers CMOS

 • To DIGIC 6

 • 150k + IR metering sensor

 • Opptil 5,0 bilder per sekund

 • 61 punkts autofokus

 • 1.3x, 1.6x, 1:1 Beskåret opptak

 • USB 3.0

 • Mirror Vibration Control System (Speilvibrasjonskontroll)

 • Filming med intervalltidtaker

Canon EOS 5DS R
Omtale