Canon EOS C300

EOS C300

EOS C300 er et banebrytende, profesjonelt filmkamera som kombinerer Canons anerkjente videoteknologi og objektivkompetanse med EOS-kreativitet. Med utskiftbare EF-objektiver får du helt ny frihet til å fortelle alle historier.

Fordeler

  • Super35 mm CMOS-sensor på 8,3 megapiksler med full HD
  • Utskiftbare objektiver (EF-fatning)
  • Dual Pixel CMOS AF for nøyaktig og pålitelig fokusering*
  • Kompakt, modulbasert, lett
  • 50 Mbps MPEG-2 MXF til CF-kort
  • Høy følsomhet, lite støy
  • Canon Log Gamma
  • 24,00p for filmproduksjon
  • Fjernkontroll via Wi-Fi
  • Sømløs integrering av arbeidsflyt

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon EOS C300

Super35 mm CMOS-sensor på 8,3 megapiksler med full HD


Super35 mm CMOS-sensoren på 8,3 megapiksler er designet og produsert av Canon spesielt for videoopptak og leverer 3-kanalers RGB-behandling for opptak i full HD. Canons sensorteknologi gir overlegen bildekvalitet med høy oppløsning, høy følsomhet, lite støy, redusert forvrengning fra rullende lukker og lavt strømforbruk i tillegg til de typiske fordelene ved stor sensor som grunn dybdeskarphet.

Utskiftbare objektiver (EF-fatning)


EOS C300 har EF-fatning som gjør Canons optiske ekspertise tilgjengelig, gjennom systemet med utskiftbare EF-objektiver, for et dedikert videoproduksjonsverktøy. Dette gir større kreative muligheter gjennom et stort utvalg av rimelige og unike objektiver. 3 elektroniske innebygde ND-filtre gir større opptaksfleksibilitet.

Kompakt, modulbasert, lett


EOS C300 er ultrakompakt med en grunnleggende opptakskonfigurasjon som veier bare 1669g (uten objektiv). Avtagbart grep, håndtak og kontrollpanelkomponenter med flere vinkler gir maksimale håndteringsmuligheter, mens det robuste, sprutsikre kamerahuset har komponenter i magnesiumlegering i stabil og solid utforming.

50 Mbps MPEG-2 MXF til CF-kort


Ta opp MPEG-2 MXF-filer klare til kringkasting ved 50 Mbps (4:2:2) på to CF-minnekort, med mulighet for kontinuerlig og samtidig opptak. Blant utgangene med bransjestandard finner du HD-SDI-, Timecode-, Genlock- og Synch-kontakter for opptak med flere kameraer.

Høy følsomhet, lite støy


EOS C300 har forbedret følsomhet og mulighet for opptak med lite støy ved opptil ISO 80000, slik at det kan brukes under nesten alle opptaksforhold.

Canon Log Gamma


De omfattende mulighetene for bildetilpasning inkluderer innebygd Canon Log Gamma, som leverer nøytral bildekvalitet med stort dynamisk område (800 %) for maksimal frihet i redigeringsfasen. Du kan justere mer enn 90 bildevariabler og lagre dem som egendefinerte bildeprofiler i kameraet eller på SD-kort.

24,00p for filmproduksjon


Programmer for PAL, NTSC og 24,00p er inkludert som standard, med mulighet for bildefrekvenser fra 23,98p til 59,94i. Juster sakte og rask film i trinn på 1 bilde/sekund for kreativ fleksibbilitet.

Fjernkontroll via Wi-Fi


Du kan kontrollere kamerainnstillinger som ISO, fokus, blenderåpning og ND-filtre trådløst via en bærbar PC, tavle-PC eller smarttelefon ved hjelp av et enkelt, nettleserbasert brukergrensesnitt. (Krever trådløsadapter som tilleggsutstyr.)

Sømløs integrering av arbeidsflyt


EOS C300-filmer integreres sømløst med eksisterende arbeidsflyter og er kompatible med de fleste vanlige, profesjonelle videoredigeringsprogrammene..

Dual Pixel CMOS AF via serviceoppdatering


EOS C300 kan oppdateres til å innlemme Canons unike Dual Pixel CMOS AF, som tilbyr utrolig brukervennlighet og kreativ kontroll over fokusering. Det er enkelt å spore motiver kontinuerlig i midten av rammen, noe som holder dem i skarp fokus. En AF-låsefunksjon gir ekstra kontroll. Enkeltbilde-fokusering med forbedret nøyaktighet og hastighet gjør det like enkelt å fokusere på motiver utenfor sentrum.


* Krever en tjenesteoppdatering mot betaling på et Canon-servicesenter.

Priser

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon EOS C300, funksjonene og hva den kan gjøre.

Inspirasjon, opplæring, produktinformasjon og nyhetsoppdateringer gir maksimal dekning for profesjonelle Canon-fotografer og -videoskapere samt avanserte entusiaster over hele verden.

Besøk Canons nettverk for profesjonelle fotografer (Canon Professional Network)

CPN.jpeg

Viktig oppdatering