How I’m using the Canon EOS 2000D to promote my band

ARTIST OG LÅTSKRIVER JOSH GIBBS

Slik bruker jeg Canon EOS 2000D til å promotere bandet mitt

Josh Gibbs
Josh Gibbs

Artist og låtskriver


Josh Gibbs har en intuitiv forståelse av forbindelsen mellom en artists musikk og image. «Under oppveksten likte jeg alltid band som så bra ut. Man fikk alltid se bilder av bandene lenge før man fikk høre noe av musikken, og man fikk lyst til å lytte til musikken deres.»

Da Josh dannet bandet Pin Ups sammen med brødrene Louis og Jesse Baker, tenkte han lenge og vel på hvordan de skulle fremstille seg. «Vi er et nytt band, så det er viktig å vise andre hva vi driver med og hvorfor de skal følge oss.»

Josh visste at å kunne dele flotte bilder på sosiale medier var viktig for å skaffe seg følgere, men han var ikke overbevist om at han kunne oppnå det han ville, med en mobiltelefon. «Det ble ikke riktig fokus, og det var alltid for mørkt eller for lyst – spesielt i mørke konsertlokaler eller lydstudioer,» sier han.

For Josh var løsningen Canon EOS 2000D – et speilreflekskamera som leverer god kvalitet selv under dårlige lysforhold. Josh hadde aldri brukt et speilreflekskamera før og var forbløffet over hvor enkelt det var i bruk, og hvor bra kvalitet bildene hadde.

"Kameraet var veldig intuitivt – like enkelt som å bruke en telefon. Jeg kunne bare plukke opp kameraet og begynne å ta bilder. Plutselig ble bildene mine detaljrike, sylskarpe og profesjonelle."

Beslektede artikler
Ready for anything: introducing the Canon EOS 850D

CANON EOS 850D

Klar for alt: vi introduserer Canon EOS 850D

Oppgrader fotograferingsferdighetene dine med et speilreflekskamera som kan håndtere nesten alt: Canon EOS 850D.

Get to grips with shutter speed

LUKKERHASTIGHET

Lær deg lukkerhastigheten

Disse fem grunnleggende tipsene hjelper deg med å mestre lukkerhastigheten for å ta bilder av motiver i bevegelse og forbedre actionfotograferingen din.

Sharing memories after the recording session

Josh var bekymret for at det skulle være vanskeligere for ham å dele bilder ved bruk av et speilreflekskamera, men han ble imponert over kameraets tilkoblingsfunksjoner. «Det er veldig enkelt å koble EOS 2000D til telefonen min. Jeg kan se gjennom bildene og laste opp blinkskuddene rett til Instagram.» Som en bonus har Josh også oppdaget at det er like enkelt å dele bilder på farten som i studioet. «Jeg legger bare kameraet i vesken når vi drar ut, og hvis jeg ser noe kult, deler jeg det så fort som mulig.»

Getting creative in the recording studio, the EOS 2000D captures great shots in low light

Historiefortellingsevnene til EOS 2000D passet også bra for Josh.

"Jeg liker å kunne spille inn kule videoer, så Video Snapshot-funksjonen er fantastisk. Du kan spille inn mange korte videoer av hverdagslige ting, så legger kameraet dem sammen til en flott liten historie for deg."

Pin Ups jobber for tiden med sitt første album, og Josh gleder seg over å kunne fange inn innspillingsøktene deres på en nøyaktig og stemningsfull måte. «Det er en romantisk idé for meg at jeg faktisk kan fange inn disse minnene.»

Jesse and Louis tracking the first Pin-ups album. Effortless storytelling, even in tricky light

Josh har allerede begynt å utforske de kreative mulighetene til EOS 2000D for å skape bilder med en stil som passer lyden til bandet. «Jeg liker virkelig alternativet for å skape bakgrunnsuskarphet for å gjøre bildene drømmeaktige og tåkete,» sier han.

Han ser også etter å ta kreativiteten til nye høyder. «Jeg har absolutt planer om å bruke mer avanserte funksjoner – kanskje prøve noen andre objektiver,» sier Josh. «Det er moro å prøve ut nye fotograferingsteknikker – på samme måte som det er interessant å prøve seg frem med ny musikk.»

Relaterte artikler

La deg inspirere er en viktig kilde til nyttige fotograferingstips, kjøpsveiledninger og innsiktsfulle intervjuer – alt du trenger for å velge det beste kameraet eller den beste skriveren og gi liv til din neste kreative idé.

Tilbake til alle historiene

Er du interessert i EOS 2000D?

Et perfekt speilreflekskamera for nybegynnere, enkelt og intuitivt i bruk, for å ta vare på og dele minner med flott bakgrunnsuskarphet.

Finn ut mer

Interested in the EOS 2000D