A Canon EOS 850D camera.

CANON EOS 850D

Ta neste steg: oppgrader fotograferingsferdighetene dine med det nye Canon EOS 850D

Oppdag et speilreflekskamera som tar kreativiteten din til nye høyder: Canon EOS 850D. Enten du er på jakt etter bilder av høy kvalitet på reiser eller vakre portretter som viser motivets sanne identitet, vil Canon EOS 850D støtte utviklingen din som fotograf.

Canon EOS 850D er fullt av funksjoner i verdensklasse, blant annet Dual Pixel CMOS AF, smartenhetstilkobling og muligheten til å ta opp 4K-video til en god pris for en hobbyfotograf. Med dette kameraet kan du ta fotograferingen til neste nivå.

Enestående autofokus

EOS 850Ds autofokus er svært god, slik at du kan fange inn vakre og detaljerte bilder, som dette portrettet av en mann i tradisjonelle maoriklær som danser haka-dansen i New Zealand.
I ville og røffe omgivelser trenger du et kamera som er enkelt å bære med seg – med en vekt på bare 515 g kommer ikke EOS 850D til å hindre deg.

Enten du vil ta vakre landskapsbilder, detaljerte nærbilder eller actionfylte bilder, er Canon EOS 850D klar for oppgaven. Med en APS-C-sensor på 24,1 MP får du utrolig klarhet, detaljer og ytelse, selv i svakt lys. Kameraets autofokus er også rask og pålitelig: EOS 850D har Dual Pixel CMOS AF, 45 AF-krysstypepunkter samt iTR AF for nøyaktig fokus og sporing, noe som betyr at det er enklere enn noensinne å få tatt det bildet du vil ha, hver gang.

Lett kamerahus

Relaterte artikler
A landscape shot of a tree on the side of a hill, in front of a purple sky.

LANDSKAPSFOTOGRAFERING

De beste tipsene for landskapsfotografering

Oppdag fotograferingsteknikkene som hjelper deg med å ta landskapsbildene dine til nye høyder.

A woman in a summer dress and sunhat holds the Canon EOS R10 up to her face to look through the viewfinder, as she stands in front of detailed Spanish architecture.

REISEFOTOGRAFERING

En tur i Sevilla med EOS R10

Bloggeren Diana Millos oppdager hvorfor dette kreative kameraet er det perfekte reisefølget.

Photographer Tom Bing takes a picture of a dirt bike rider.

LUKKERHASTIGHET

Lær deg lukkerhastigheten

Disse fem grunnleggende tipsene hjelper deg med å mestre lukkerhastigheten for å ta bilder av motiver i bevegelse og forbedre actionfotograferingen din.

Canon EOS 850D kan ta opptil sju bilder i sekundet og passer perfekt til actionbilder.

Enten du tar vare på minner fra ditt livs reise eller bare tar bilder av en actionfylt dag ute på landet, vil du ha et lett kamera som ikke hindrer deg. Canon EOS 850D er laget av en robust aluminiumslegering og harpiks i polykarbonat og veier bare 515 g. Kameraet er også raskt og kan ta opptil sju bilder per sekund, noe som er ideelt når du tar bilder av dyreliv, bilder av sport eller actionbilder for å imponere vennene dine.

Canon EOS 850D har logiske, oversiktlige kontroller bak og et hjul øverst som gjør det enkelt å bruke, mens den optiske søkeren finner motivene dine med en gang.

4K-video uten den dyre prislappen

Imponer vennene dine med de fantastiske omgivelsene du møter på reisen – du kan koble EOS 850D til en smartenhet via Bluetooth eller Wi-Fi.

Flere fotografer enn noensinne utvider ferdighetene sine ved å filme og ta stillbilder. En av de mest imponerende funksjonene på Canon EOS 850D er muligheten til å gjøre detaljerte 4K-videoopptak. Enten du filmer ferier i utlandet, lager en video på jobb eller bare driver med videofotografering – Canon EOS 850D kan gjøre alt dette. Kanskje du er en vlogger som vil oppgradere utstyret ditt? Når du tar bilder i Live View, tilbyr den vribare berøringsskjermen Øye-AF, som finner og følger øynene til motivet, selv når de beveger seg. DIGIC 8 sørger for rask og responsiv ytelse, og femakset Movie Digital IS reduserer kameraristing når du filmer. Canon EOS 850D tar bilder med et profesjonelt resultat uten den dyre prislappen.

På nett

Du kan koble Canon EOS 850D til smartenheten din via Bluetooth® og Wi-Fi, slik at du kan dele bildene dine på sosiale medier eller eksportere dem direkte til datamaskinen din. Med denne tilkoblingen kan du også bruke smarttelefonen din til å filme videoer eksternt ved hjelp av Canon Camera Connect-appen.

Hvis du vil finne ut mer om kameraet, kan du bruke Canon Photo Companion-appen til å forstå det grunnleggende om hvordan du bruker det til å utvikle nye fotograferingsteknikker. Og når det er på tide å skrive ut, kan du sende bilder rett til Canon Compact Photo- og PIXMA-skrivere ved hjelp av trådløs teknologi.

Canon EOS 850D tilbyr en allsidig oppgradering og gir deg kreativ kontroll. Ta fotograferingen til neste nivå med et avansert speilreflekskamera som hjelper deg med å oppnå flotte resultater hver gang.

Skrevet av Will Salmon

Relaterte produkter

Beslektede artikler

La deg inspirere er en viktig kilde til nyttige fotograferingstips, kjøpsveiledninger og innsiktsfulle intervjuer – alt du trenger for å velge det beste kameraet eller den beste skriveren og gi liv til din neste kreative idé.

Tilbake til alle historiene