Veiledning til deg som er yrkesfotograf

Har du behov for hjelp for valg av utstyr, eller ønsker du å teste ut våre nye produkter? Jeg hjelper deg gjerne med å finne løsninger for din virksomhet.

Canon er en verdensledende innovatør og leverandør av bildeløsninger og vår teknologi kan flytte grenser for hva som er mulig. Mitt navn er Lars Askheim og jeg er ansvarlig for vårt profesjonelle marked her i Norge.

Er du allerede etablert eller ønsker du å komme i gang med bilde- og videoteknologi, vil jeg gjerne hjelpe deg. Ta kontakt med meg, så avtaler vi en tid hvor vi sammen kan prate om dine behov og se på hvilke nye muligheter du vil få med vår teknologi.

CINEMA & TV-produksjon

I 2021 markerte vi 10-års jubileumet til Canon Cinema EOS-systemet. Siden vi startet, har vi jobbet hard med å opprettholde den høye standarden. Vi vet at du som videograf eller annen type profesjonell filmskaper, ser etter det beste utstyret - uten kompromisser. Du ønsker å utfordre kreative muligheter og teknisk ekspertise. Jeg kan hjelpe deg med å velge det riktige utstyret for deg og dine prosjekter enten det er for tv, film eller andre videoproduksjoner.

VIDEO- OG STREAMING

Hvis du er i en allsidig innholdsproduksjon med profesjonell videokommunikasjon og online streaming, må du prioritere riktig utstyr. Jeg gir deg gjerne råd om valg av det beste utstyret for dine fremtidige produksjoner.

ELECTRONIC NEWSGATHERING

Enten du jobber innenfor media eller studerer journalistikk, vil standardene dine og kravene til teknologi være høye. Canon har en bred jeg hjelper deg gjerne med prosessen for å velge riktig utstyr.

Fyll ut kontaktinformasjonen din, så hører du snart fra meg.

Canon Professional Services

Canon Professional Services

Medlemmer har tilgang til CPS Priority Support services lokalt og på større arrangementer, som en prioritert Fast Track for reparasjoner – og avhengig av medlemsnivå - rabatter ved vedlikehold, gratis utlån av reserveutstyr og gratis refusjontjeneste