Canon Camera

Veiledning til deg som er yrkesfotograf

Har du behov for hjelp for valg av utstyr, eller ønsker du å teste ut våre nye produkter? Jeg hjelper deg gjerne med å finne løsninger for din virksomhet.

Veiledning til deg som er yrkesfotograf

Canon er en verdensledende innovatør og leverandør av bildeløsninger og vår teknologi kan flytte grenser for hva som er mulig. Mitt navn er Lars Askheim og jeg er ansvarlig for vårt profesjonelle marked her i Norge.

Er du allerede etablert eller ønsker du å komme i gang med bilde- og videoteknologi, vil jeg gjerne hjelpe deg. Ta kontakt med meg, så avtaler vi en tid hvor vi sammen kan prate om dine behov og se på hvilke nye muligheter du vil få med vår teknologi.

CINEMA & TV-produksjon

Som filmfotograf, dokumentarist, eller annen profesjonell innholdskaper leter du etter det beste utstyret, uten kompromisser. Du vil ha grenseløst kreative og tekniske muligheter. Jeg kan hjelpe deg med å velge det riktige utstyret for dine prosjekter, uansett om det gjelder film, TV eller video.
 • CINEMA EOS

  Cinema EOS -kameraer

  Enestående bildekvalitet med utallige muligheter.

 • CINEMA EOS

  Cinema-obketiv

  Kompromissløse Canon objektiver oppfyller de strengeste kravene til fagfolk i bransjen.

 • Profesjonell display

  Canon profesjonelle 4K-referanseprøver for TV-sendinger og filmproduksjon med et bredt fargespekter og stort dynamisk område.

 • How to make a music video

  Canon Ambassadors Nana and Juhana Simelius share their eight tips for recording memorable music promos using a combination of Canon EOS Cinema and stills cameras.

 • Valtteri Hirvonen og en Fjellklatreren

  Våren 2020 gjennomførte den finske fotografen Valtteri Hirvonen et ambisiøst prosjekt, en kortfilm om en steinblokk i skjærgården.

 • Netflix approved: Canon EOS Cinema cameras

  With the Canon EOS C300 Mark III and the Canon EOS C70 added to the list of Netflix approved cameras, we speak to DoP Patrick Smith about filming original productions for the global content platform.

VIDEO- OG STREAMING

Hvis du er i en allsidig innholdsproduksjon med profesjonell videokommunikasjon og online streaming, må du prioritere riktig utstyr. Jeg gir deg gjerne råd om valg av det beste utstyret for dine fremtidige produksjoner.

ELECTRONIC NEWSGATHERING

Enten du jobber innenfor media eller studerer journalistikk, vil standardene dine og kravene til teknologi være høye. Canon har en bred jeg hjelper deg gjerne med prosessen for å velge riktig utstyr.

Fyll ut kontaktinformasjonen din, så hører du snart fra meg.

Canon Camera

Canon Professional Services

Medlemmer har tilgang til CPS Priority Support services lokalt og på større arrangementer, som en prioritert Fast Track for reparasjoner – og avhengig av medlemsnivå - rabatter ved vedlikehold, gratis utlån av reserveutstyr og gratis refusjontjeneste