Canon EF 135mm f/2L USM

EF 135mm f/2L USM

EF 135mm f/2 L USM er et raskt, lett, teleobjektiv med høy kvalitet. Det er det ideelle verktøyet for å fotografere innendørs sport i forhold med lite lys og for portrettfotografering.

Fordeler

  • Stor f/2-blenderåpning
  • Rask, stillegående autofokus
  • Super Spectra-belegg
  • L-seriens konstruksjon og optikk
  • Rund blenderåpning for myk bokeh
  • Integrering med E-TTL II-blitssystemet
  • Mykt etui og solblender

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon EF 135mm f/2L USM

Skarpt, raskt og lett


Med den store maksimal blenderåpningen kan fotografen ta bilder med relativt rask lukkerhastighet, selv i lite lys. Dette gjør EF 135 mm f/2,0 L USM perfekt for fotografering av innendørs sport. Til tross for de avanserte spesifikasjonene er objektivet relativt lett og kompakt, med en vekt på bare 750 g.

L-serie-kvalitet


L-serien er Canons flaggskipserie med profesjonelle objektiver og representerer det ypperste innen presisjonsdesignet EF-optikk. L-seriens objektiver kombinerer overlegen ytelse med glimrende håndtering, og er støv- og fuktighetsbestandig.

Stor f/2-blenderåpning


En stor maksimal blenderåpning på f/2 gir enestående hastighet for fotografering under dårlige lysforhold uten blits. Den store blenderåpningen gir også god kontroll over dybdeskarpheten.

Ultrasonisk fokusering


En ringformet ultrasonisk motor driver autofokusen svært raskt og nesten helt stille. Utmerket dreiemoment sørger for at fokuspunktet oppnås nøyaktig uten overskyting. I tillegg er fast manuell overstyring tilgjengelig, noe som gjør det mulig å justere fokus uten å forlate AF-modus.

Super Spectra-belegg


Super Spectra-belegg sørger for nøyaktig fargebalanse og forbedret kontrast. De reduserer også gjenskinn og skygger – et vanlig problem som forårsakes av at lys spretter av kameraets sensor.

Integrering med E-TTL II-blitsmåling


Objektivet overfører avstandsinformasjon tilbake til et kompatibelt EOS-kameras E-TTL II-blitssystem for å sikre optimal blitsmåling.

Tilbehør


Objektivet leveres med en objektivhette og myk veske.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon EF 135mm f/2L USM, funksjonene og hva den kan gjøre.

Eksempelgalleri

Vis galleriet

Related Products

Vidvinkelobjektiver

Oppnå et videre synsfelt, og få plass til mer i bildet med utvalget vårt av vidvinkelobjektiver.