Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM

EF 16-35mm f/2.8L II USM

Et raskt zoomobjektiv med ultravidvinkel gir en utmerket skarphet i hjørnene gjennom hele zoomområdet. Med en konstant blenderåpning på f/2,8 er det ideelt for profesjonell fotografering i svak belysning.

EF 16-35mm f2.8L II USM

Fordeler

  • Konstruksjon og optikk i L-serien
  • Blenderåpning på f/2,8 gjennom hele zoomområdet
  • Rask og stille autofokus
  • Asfæriske linseelementer og UD-linseelementer
  • Super Spectra-belegg
  • Sirkulær blenderåpning for fremragende bokeh
  • Avstandsinformasjon overføres til E-TTL II
  • Myk veske og objektivhette

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM

L-seriens kvalitet


Objektivet har Canons høyeste standarder, med optikk, bildekvalitet, pålitelighet og brukervennlighet i L-serien. Den kraftige konstruksjonen inneholder støv- og fuktighetsbestandige forseglinger som beskytter mot tøffe værforhold.

Konstant blenderåpning på f/2,8


Med en rask blenderåpning på f/2,8 har kameraet en imponerende ytelse i svak belysning og god kontroll over dybdeskarpheten. Blenderåpningen er fast over hele brennviddeområdet, noe som gjør at de som fotograferer, kan bruke en konstant hurtig lukkerhastighet når de zoomer.

Rask og stille autofokus


En ringformet USM (ultrasonisk motor) er drivkraften bak en svært rask autofokus som nesten er helt lydløs. Fast mekanisk manuell fokus-overstyring er tilgjengelig uten at du må deaktivere AF. Den minste fokuseringsavstanden for objektivet er 0,28 m for hele zoomområdet.

God bakgrunns-bokeh


En rund, sylindrisk blenderåpning gir attraktiv og jevn bakgrunns-bokeh når du vil isolere objekter ved vide blenderåpninger.

UD-elementer og asfæriske elementer


EF 16-35mm f/2.8L II USM inneholder tre asfæriske elementer for å sikre skarphet fra hjørne til hjørne og klarhet over hele brennviddeområdet. To UD-elementer (Ultra Low Dispersion) eliminerer praktisk talt kromatisk aberrasjon.

Super Spectra-belegg


Super Spectra-linsebelegg reduserer reflekser og skygger - som oppstår oftere på digitale kameraer på grunn av refleksjon i bildesensoren. Beleggene bidrar også til å opprettholde nøyaktig fargebalanse og høy kontrast.

Avstandsinformasjon overføres til E-TTL II


Objektivet overfører avstandsinformasjon tilbake til kameraets E-TTL II-blitssystem for gjennomgående nøyaktig blitsmåling.

Tilbehør


Objektivet EF 16-35mm f/2.8L II USM leveres med en objektivhette og myk veske.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM, funksjonene og hva den kan gjøre.

Related Products

Lens Guru Mobile App

Få grunnleggende kunnskap om fotografi, og se hvordan bytte av objektiv kan gi endringer i bildene dine.

canon lens guru