Objektiver for EOS R

Canon RF 15-35mm F2.8L IS USM

Canons lyssterke vidvinkelzoom og deler av en treenighet av grunnleggende profesjonelle objektiver, utmerket ytelse takket være en Nano USM-motor, 5-trinns bildestabilisering, inkludert tre asfæriske og to UD-elementer for slående skarphet.

Fange inn konkurransens ånd

Len deg tilbake, og se en film om hvordan den prisbelønte reklame- og livsstilsfotografen Matthew Joseph fanget inn forberedelsene og treningen til et ro-lag med EOS R- og RF 15-35mm-zoomobjektivene.

Flott objektiv til …

 • GENRE

  Kreativ action

  Bruk objektivets ultravide 15-35 mm synsfelt til å fange inn mange flere detaljer og mer drama med farge og kontrast, og oppdag en ny og mer dynamisk måte å fange inn handling på.

 • GENRE

  Landskap og arkitektur

  Kom nær bakken for å få spennende nye vinkler, og gled deg over 5-trinns bildestabilisering som fanger inn detaljer selv når lysnivåene synker.

 • GENRE

  Reise og reportasje

  Takket være den kompakte størrelsen, L-seriens eksepsjonelle kvalitet og den raske maksimale blenderåpningen kan du være sikker på at dette objektivet forteller historien din med detaljer og klarhet, uansett situasjon

Rask og bred

Fotografer fra nye vinkler ved hjelp av dette raske og skarpe f/2.8-zoomobjektivet med 15–35 mm dynamisk brennvidde og avansert 5-trinns bildestabilisering

Canon Camera

Fremragende optisk kvalitet

Ta fotograferingen din til neste nivå med tre asfæriske linseelementer og to UD-linseelementer, avanserte optiske belegg og 9-bladers blenderåpning.

Canon Camera

Responsivt og presist

Nano USM-motoren sørger for rask og nøyaktig fokusering samt stillegående autofokusering med enestående jevnhet

Canon Camera

L-seriekvalitet

Ta gode bilder under alle forhold ved hjelp av L-seriens kvalitet med beskyttelse mot vær og vind og et fluorbelegg på front- og bakelementene som beskytter objektivet mot vann og støv.

Canon Camera

Realiser de kreative visjonene dine

EOS R-systemet har arvet alle fordelene ved EOS-systemet og tilbyr – i tillegg til sin egen serie med objektiver, fullstendig kompatibilitet med eksisterende EF- og EF-S-optikk med adaptere samt Speedlite-blitser og tilbehør.

Spesifikasjoner

 • F2.8

  For god ytelse i lite lys og mindre dybdeskarphet

 • bildestabilisator

  5-trinns stabilisering for bilder uten risting.

 • Asfæriske linser og UD-glass

  For eksepsjonelt skarpe bilder

 • Nano USM-motor

  For jevn, rask og stillegående drift

 • Subwavelength Structure Coating

  For å unngå refleks og skygger

 • Objektivkontrollring

  For ekstra kontroll over ISO, blenderåpning og lukker

Innholdet i esken

 • RF 15-35MM F2.8L USM

 • Solblender EW-88F

 • Objektivetui LP1222

 • Objektivdeksel

 • E-82 II objektivdeksel

Hender som holder et Canon EOS R-kamera med et Canon RF 24–105 mm F4–7.1 IS STM-objektiv.

Kan vi hjelpe deg med å velge ditt neste objektiv?

Objektivvelgeren veileder deg gjennom utvalget vårt av objektiver og hjelper deg med å finne det som passer perfekt for deg og EOS-kameraet ditt.

I profesjonelle hender

Oppdag hvordan Canon har fått omdømmet sitt for enestående nyskapning og bildekvalitet, og les mer om hvordan kameraene og objektivene brukes av profesjonelle over hele verden.

Vidvinkelobjektiver

Canons vidvinkelobjektiver er laget for at du skal få plass til mer i bildet – ideelt for gate- og landskapsfotografering. Oppdag utvalget vårt av vidvinkelobjektiver.

Canon RF 15-35mm F2.8L IS USM
Omtale

Relaterte produkter

Vidvinkelobjektiver

Oppnå et videre synsfelt, og få plass til mer i bildet med utvalget vårt av vidvinkelobjektiver.