Canon EF 16-35mm f/4L IS USM

EF 16-35mm f/4L IS USM

Ta imponerende bilder av landskap og arkitektur med dette kompakte og lette zoomobjektivet med ultravidvinkel, bildestabilisator, høy ytelse og fast blenderåpning på f/4. Perfekt for fagfolk og entusiaster.

EF 16-35mm f/4L IS USM Detail Image

Fordeler

  • Få plass til mer i hvert bilde med et zoomobjektiv med ultravidvinkel
  • L-seriens fremragende ytelse med presisjonsoptikk
  • Gled deg over konsekvente eksponeringer med konstant blenderåpning på f/4
  • Ta stødige opptak selv i svakt lys med 4-trinns bildestabilisator
  • Gå aldri glipp av et bilde med rask, stillegående autofokus

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon EF 16-35mm f/4L IS USM

Ultravidvinkel 16–35 mm zoomobjektiv


Zoomobjektiv med ultravidvinkel, høy ytelse og fast blenderåpning som kombinerer utmerket optisk ytelse med fleksibilitet. Det gjør at det er godt egnet til landskaps- og arkitekturbilder, bildejournalistikk, reisebilder og generell bruk og gir klare, skarpe, omfattende bilder med svært lite forvrengning.

L-serie-kvalitet


L-serien er Canons flaggskipserie med profesjonelle objektiver og representerer det ypperste innen presisjonsdesignet EF-optikk. L-seriens objektiver kombinerer overlegen ytelse med glimrende håndtering, og er støv- og fuktighetsbestandig.

Konstant blenderåpning på f/4


Den maksimale blenderåpningen på f/4 passer perfekt til å brukes i en rekke lysforhold. Blenderåpningen er konstant over hele brennvidden, slik at lukkerhastigheten eller ISO-innstillingen ikke endres når du zoomer.

Klare bilder med 4-trinns bildestabilisator


EF 16-35mm f/4L IS USM gir stødige bilder i alle forhold, spesielt når du filmer håndholdt i svakt lys eller med makroinnstillingen. Objektivet har Canons 4-trinns bildestabilisatorteknologi og registrerer automatisk normal fotografering eller panoreringsbevegelser, og bytter til bildestabiliseringsmodusen som er best egnet til forholdene.

Ultrasonisk fokusering


En ringformet ultrasonisk motor driver autofokusen svært raskt og nesten helt stille. Utmerket dreiemoment sørger for at fokuspunktet oppnås nøyaktig uten overskyting. Full manuell overstyring gjør at du kan finjustere fokuseringen uten å gå ut av autofokusinnstillingen.

Jevnt uskarp bakgrunn


9-bladers membran med rund blenderåpning gir de ufokuserte delene av bildet en mykere, jevnere følelse, slik at motivene i forgrunnen utheves klart mot en vakker, jevnt uklar bakgrunn.

Fremragende bildekvalitet


EF 16-35mm f/4L IS USM inneholder tre asfæriske elementer som sikrer skarphet fra hjørne til hjørne og klarhet over hele brennviddeområdet. To UD-elementer (Ultra Low Dispersion) eliminerer praktisk talt kromatisk aberrasjon. Super Spectra-belegg sørger for nøyaktig fargebalanse og forbedret kontrast. De reduserer også gjenskinn og skygger – et vanlig problem som forårsakes av at lys spretter av kameraets sensor. Fluorbelegg hindrer at støv og vanndråper blir sittende på de fremre og bakre objektivelementene og bidrar til å gi best mulig bildekvalitet.

Minste fokuseringsavstand: 0,28 m


Med nærgrensen på bare 0,28 m over hele zoomområdet kommer du nærmere motivene samtidig som du får et bredt synsfelt.

Ikke-roterende fremre element


Filtrene på 77 mm er enkle å sette på med det ikke-roterende fremre elementet.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon EF 16-35mm f/4L IS USM, funksjonene og hva den kan gjøre.

Related Products

Vidvinkelobjektiver

Oppnå et videre synsfelt, og få plass til mer i bildet med utvalget vårt av vidvinkelobjektiver.