Canon EF 17-40mm f/4L USM

EF 17-40mm f/4L USM

EF17-40mm f/4L USM er et lett, ultra-vidvinkel Canon EF zoomobjektiv. Det er spesielt velegnet for bruk på digitale EOS SLR-kameraer.

Fordeler

  • Unik optisk ytelse over hele zoomspekteret.
  • Raskest AF-hastighet i sin klasse (samme som EF16-35 f/2,8L USM)*
  • Meget støv- og fuktighetsbestandig
  • 28cm nærgrense ved alle brennvidder*per januar 2003

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon EF 17-40mm f/4L USM

Ultra-vidvinkelobjektiv for analoge EOS SLR-kameraer


EF17-40mm f/4L USM er et ultra-vidvinkel Canon EF zoomobjektiv som er spesielt utviklet med tanke på profesjonelle og avanserte amatører.

Standard zoomobjektiv for digitale EOS SLR-kameraer


EF17-40mm f/4L er et utmerket objektiv når det blir brukt sammen med et analogt SLR-kamera, men er spesielt velegnet for digitale SLR-kameraer med et bildesensorformat som er mindre enn 35mm-formatet. På slike digitale SLR-kameraer kan faktisk brennvidden gi et perspektiv som så å si tilsvarer et 28-70mm objektiv på et 35mm-kamera, noe som også gjør den til et ideelt standard zoomobjektiv.

Overlegen optisk ytelse


EF17-40mm f/4L USM har 12 linseelementer i 9 grupper. Super Spectra-belegg på elementene sikrer en suveren fargebalanse og minimiserer skygger og skinn. For å oppnå profesjonell bildekvalitet over et zoomområde på 17-40mm, bruker objektivet tre asfæriske elementer av to typer, mens Super UD (Ultra-low Dispersion)-glass brukes for å forhindre det kromatiske avviket som ofte kan redusere skarpheten i ytterkantene av motivet.

Omfattende utvalg avanserte funksjoner


Nærgrense på kun 28cm gjennom hele zoom-spekteret.

Autofokusfunksjonen er stillegående og hurtig takket være en rask, sentral prosessenhet med en utbedret AF-algoritme. Hvis du ønsker det, kan AF-innstillingen overstyres med manuell modus.

EF17-40mm f/4L USM styres av en elektromagnetisk diafragme, og den runde blenderåpningen sørger for bedre kvalitet på bildenes bakgrunnsområder.
Frontlinsen roterer ikke når du fokuserer. Dette betyr for eksempel at polariseringsfiltre fungerer effektivt selv om du zoomer inn og ut. Bak på objektivet er det en innstikk gelatinfilterholder.

Meget bestandig mot fuktighet og støv, og EF17-40mm f/4L USM er derfor ideelt for bruk i røffe omgivelser. Miljøvennlig, blyfritt glass er brukt gjennomgående.

Priser

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon EF 17-40mm f/4L USM, funksjonene og hva den kan gjøre.

Related Products