Canon EF 200mm f/2.8L II USM

EF 200mm f/2.8L II USM

EF 24200mm f/2.8L II USM er en del av Canons L-serie med profesjonelle objektiver. Det har USM-fokusering av ringtypen og to UD-elementer for utmerket skarphet og bildeytelse.

Fordeler

  • L-seriens konstruksjon og optikk
  • To UD-elementer
  • Rask, stillegående autofokus USM
  • Super Spectra-belegg
  • Sirkulær blenderåpning for fremragende bakgrunnsbokeh
  • Sender avstandsinformasjon til kameraet for E-TTL II blitssystemet
  • Mykt etui og solblender

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon EF 200mm f/2.8L II USM

Kompakt teleobjektiv


To UD-glasselementer, kombinert med bakre fokuseringsteknologi gjør at EF 200 mm f/2,8 L II USM kan levere svært skarpe bilder. Jevn og naturlig bakgrunnsuskarphet.

L-serie-kvalitet


L-serien er Canons flaggskipserie med profesjonelle objektiver og representerer det ypperste innen presisjonsdesignet EF-optikk. L-seriens objektiver kombinerer overlegen ytelse med glimrende håndtering, og er støv- og fuktighetsbestandig.

Stor f/2,8 blender


En rask maksimal blenderåpning på f/2,8 gir enestående hastighet for fotografering under dårlige lysforhold uten blits. Den store blenderåpningen gir også god kontroll over dybdeskarpheten.

Ultrasonisk fokusering


En ringformet ultrasonisk motor driver autofokusen svært raskt og nesten helt stille. Utmerket dreiemoment sørger for at fokuspunktet oppnås nøyaktig uten overskyting. I tillegg er fast manuell overstyring tilgjengelig, noe som gjør det mulig å justere fokus uten å forlate AF-modus.

Super Spectra-belegg


Super Spectra-belegg sørger for nøyaktig fargebalanse og forbedret kontrast. De reduserer også gjenskinn og skygger – et vanlig problem som forårsakes av at lys spretter av kameraets sensor.

Integrering med E-TTL II-blitsmåling


Objektivet overfører avstandsinformasjon tilbake til et kompatibelt EOS-kameras E-TTL II-blitssystem for å sikre optimal blitsmåling.

Tilbehør


Objektivet EF 200 mm f/2,8 L II USM leveres med en objektivhette og myk veske.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon EF 200mm f/2.8L II USM, funksjonene og hva den kan gjøre.

Eksempelgalleri

Vis galleriet

Related Products