Canon EF 24-70mm f/4L IS USM

EF 24-70mm f/4L IS USM

Et allsidig 24-70 mm f/4 objektiv i L-serien med makroinnstilling for opptil 0,7x forstørrelse. Ultrasonisk AF gir rask, nærmest lydløs fokusering. UD-elementer og asfæriske elementer gir overlegen bildekvalitet.

Fordeler

  • Allsidig zoomområde for en rekke ulike motiver
  • Makromodus for opptil 0,7x forstørrelse
  • Bildestabilisator med opptil fire stopp
  • To asfæriske objektivelementer og to UD-objektivelementer
  • Rask, ultrasonisk AF
  • God beskyttelse mot støv og fukt
  • Blenderåpning med ni lameller for myk bakgrunnsutskarphet (bokeh)

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon EF 24-70mm f/4L IS USM

Allsidig zoomområde


Passer for en rekke ulike motivtyper fra portretter til dokumentar. EF 24-70mm f/4L IS USM er et perfekt standardobjektiv for Canons digitale speilreflekskameraer med fullformat, med brennvidder fra vidvinkel via standard til telefoto og en konstant maksimal blenderåpning på f/4 som ikke endres ved zooming.

Makroinnstilling


Zoomringen har en separat makroposisjon som gir mulighet for nærfokus ned til bare 0,38 m i alle zoomposisjoner, og maksimalt gjengivelsesforhold på 0,7x naturlig størrelse.

Bildestabilisatorteknologi


Ta håndholdte bilder i svakt lys med lukkerhastigheter på opptil fire stopp lavere enn det som normalt anbefales. Bildestabilisatorteknologien (IS) registrerer automatisk panorering for å følge motiver i bevegelse, slik at stabilisering i den aktuelle retningen deaktiveres. Hybrid IS registrerer både shift-bevegelser og endring av vinkel i makromodus.

Optisk design med høy ytelse


Ta bilder med eksepsjonell kvalitet i hele zoomområdet. To typer av asfæriske objektivelementer brukes i kombinasjon med elementer med ultralav spredning (UD) for å eliminere optiske aberrasjoner. Super Spectra-belegg demper reflekser og maksimerer kontrast.

Avansert autofokus


Takket være en ultrasonisk AF-motor av ringtypen får du rask og nærmest lydløs autofokus. Behold kontrollen med full manuell overstyring av fokus

Robust konstruksjon


Ta bilder i krevende omgivelser. Objektivet inneholder forseglinger mot støv og fukt, og fluorbelegg gjør det enkelt å rense objektivelementene.

Raffinert ytelse


En sirkelformet blenderåpning med ni lameller gir jevn bokeh som fremhever motivet i forgrunnen.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon EF 24-70mm f/4L IS USM, funksjonene og hva den kan gjøre.

Related Products

Vidvinkelobjektiver

Oppnå et videre synsfelt, og få plass til mer i bildet med utvalget vårt av vidvinkelobjektiver.