Canon EF 24mm f/1.4L II USM

EF 24mm f/1.4L II USM

EF 24mm f/1.4L II er et avansert vidvinkelobjektiv, med f/1.4 blenderåpning og kombinasjon av UD- og asfæriske linseelementer som sikrer enestående, profesjonell bildekvalitet.

EF 24mm f1.4L II USM

Fordeler

  • Vidvinkel 24mm brennvidde
  • Stor f/1.4 blenderåpning
  • Asfæriske- og DU-linseelementer
  • Subwavelength structure coating
  • USM-fokusmotor med fulltids manuell fokus
  • Flytende intern fokusmekanisme
  • Vær- og støvbestandige forseglinger
  • Robust konstruksjon

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon EF 24mm f/1.4L II USM

Førsteklasses objektiv med stor blenderåpning


EF 24mm f/1.4L II har stor maksimal blenderåpning på f/1.4 som gir mulighet til å ta flotte bilder ved lav belysning. I tillegg har det en sirkulær blenderåpning og liten dybdeskarphet som gir en pen bakgrunnsuskarphet. En brennvidde på 24mm er ideelt for vidvinkelfotografering og gjør objektivet meget velegnet for fotojournalister, landskapsfotografer og de som liker å ta bilder med et videre perspektiv.

Asfæriske linseelementer og UD-elementer


Bildekvaliteten er betydelig forbedret med EF 24mm f/1.4L II, takket være to nye høypresisjon asfæriske objektiver som korrigerer avvik, krumninger og forvrengninger. Kromatisk avvik, som er vanlige ved vidvinkelfotografering, fjernes også med to UD-objektiver som sikrer optimal bildekvalitet og høyt detaljnivå fra kant til kant.

Subwavelength structure lens coating


Canons patenterte linseelementbelegg er designet for bruk ved digitalfotografering og reduserer skygger og skinn forårsaket av interne reflekser. Ved å eliminere årsaken, reduserer belegget reflekser og sikrer dermed skarpe og klare bilder.

USM fokusmotor


EF 24mm f/1.4L II har nesten lydløs ultrasonisk motor (USM) som gir rask autofokus med fulltids manuell overstyring. Flytende internt fokussystem bidrar også til å skape høy bildekvalitet over hele fokusområdet.

Robust konstruksjon


Canons objektiver er bygget for å tåle vanlig bruk i de vanligste testmiljøer. Vær- og støvbestandige forseglinger gir ekstra beskyttelse, og solblendere og pose er også inkludert i pakken.

Blyfri optikk


Miljøvennlig, blyfritt glass benyttes i hele konstruksjonen av EF 24mm f/1.4L II.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon EF 24mm f/1.4L II USM, funksjonene og hva den kan gjøre.

Eksempelgalleri

Vis galleriet

Related Products

Vidvinkelobjektiver

Oppnå et videre synsfelt, og få plass til mer i bildet med utvalget vårt av vidvinkelobjektiver.