Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM

EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM

Fra vidvinkel til telefoto på øyeblikket. Juster utsnittet slik du ønsker det, med Canons fantastiske L-Serie-kvalitet: ca. 11x zoom med optisk bildestabilisator og lydløs, rask autofokus. Suveren kvalitet, fantastisk allsidighet.

Fordeler

  • 11x zoom
  • L-serie-kvalitet
  • Optisk bildestabilisator
  • Nærgrense 0,7m
  • Fulltids manuell fokus
  • Støv- og vanndråpebestandig konstruksjon
  • Sirkulært blenderdiafram
  • E-TTL II avstandsmåler
  • Linsebelegg spesialdesignet for bruk på digitalkamera

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM

Optisk Bildestabilisator


Canons anerkjente optiske bildestabilisatorteknologi (IS) kompenserer for ca. tre trinn uten merkbar økning av bildeskarpheten. Dermed blir håndholdt fotografering mulig i enormt mange situasjoner, og du slipper å dra rundt på et stativ. Betydelige bevegelser i en retning tolkes automatisk som bevisst panorering. Korrigeringen stoppes i den relevante retningen, og dermed forhindres retur-rystelser.

Ultrasonisk motor


En ultrasonisk motor (USM) konverterer ultrasonisk vibrasjonsenergi til rotasjonskraft som gir høyhastighets, presis, supereffektiv og nærmest lydløs autofokusering, med dreiningsmoment som gir rask respons og presis stopp. Objektivet har også fulltids manuell fokusering. En nærgrense over hele zoomespekteret på 0,7m gjør det også perfekt for nærbilder.

Perfekt for digitalfotografering


Objektivets form og belegg er optimalisert for å undertrykke skygge- og reflekser, og det er dermed ideelt for bruk på digitalkameraer som kan være mottakelige for refleksjon fra opptakssensoren. På et digitalkamera med en APS-C-formats sensor som EOS 10D, har objektivet et brennviddeområde som tilsvarer 45-480mm.

Presisjonsoptikk for høy bildekvalitet


Vakre kontraster, lav forvrengningsgrad og høy oppløsning helt ut i kantene overhele zoomspekteret. En EMD (elektromagnetisk diafram) styrer blenderåpningen og gir rask og meget presis kontroll. Et sirkulært blenderdiafram sørger for en behagelig bakgrunns-uskarphet, fra full blenderåpning til to trinn ned.

Miljøvennlig


EF 28-300mm har en robust, støvbestandig og vanndråpetett konstruksjon og er spesielt designet for profesjonelle fotografer som jobber under mange typer vanskelige forhold.

Fungerer sammen med EOS


Drivermønsteret er spesialdesignet for å matche Canons nyeste EOS-serie og drar maksimale fordeler av objektivets hastighetsfortrinn. Avstandsinformasjon gir høyere presisjon ved måling av fokuslinket E-TTL II blitsfotografering.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM, funksjonene og hva den kan gjøre.

Eksempelgalleri

Vis galleriet

Related Products