Canon EF 300mm f/2.8L IS II USM

EF 300mm f/2.8L IS II USM

Supertelefoto-objektiv med høy ytelse fra L-serien, med 4-trinns bildestabilisator med 3 innstillinger, ideell for alle typer action-fotografering. EF 300mm f/2,8L IS II USM gir enestående bildekvalitet i en robust og lett konstruksjon.

Fordeler

  • 300mm f/2.8 supertelefotoobjektiv med høy ytelse
  • Del av Canons anerkjente L-serie
  • Slitesterk, robust og lett
  • 4-trinns bildestabilisator
  • Forbedret bildekvalitet med SWC-belegg
  • 3 IS-innstillinger
  • Stille og rask autofokus

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon EF 300mm f/2.8L IS II USM

Supertelefoto-objektiv med høy ytelse


Med en stor blenderåpning på f/2,8, er EF 300mm f/2,8L IS II USM et supertelefoto-objektiv med ultrahøy ytelse som leverer eksepsjonell bildekvalitet i et slitesterkt og lett design.

L-serie-kvalitet


L-serien er Canons flaggskipserie med profesjonelle objektiver og representerer det ypperste innen presisjonsdesignet EF-optikk. L-seriens objektiver kombinerer overlegen ytelse med glimrende håndtering, og er meget støv- og fuktighetsbestandig.

4-trinns bildestabilisator


En 4-trinns optisk bildestabilisator – spesielt utviklet for objektivets bestemte brennviddeområde – motvirker uskarphet, som kan forekomme ved fotografering uten stativ eller lang lukketid. Automatisk panoreringsdeteksjon sørger for effektiv ytelse når du følger objekter i bevegelse, og siden IS-systemet befinner seg i objektivet, er resultatene synlige gjennom søkeren under fokusering.

Forbedret bildekvalitet med SWC-belegg


Canons patenterte Subwavelength Structure-belegg er designet for bruk i digitalfotografering og reduserer skygger og gjenskinn forårsaket av interne reflekser. Ved å eliminere årsaken, reduserer belegget refleksjoner og leverer skarpe, klare bilder.

3 IS-innstillinger


Den nye IS-innstilling 3 aktiverer bildestabilisatorelementet kun under eksponering, og er ideell for alle typer action-fotografering, spesielt områder som krever panorering.

Rask, stillegående autofokus


En ringformet USM (ultrasonisk motor) bruker vibrasjoner med ultrasonisk frekvens for å drive en ekstremt rask autofokus nesten lydløst. Høyhastighets CPU og optimaliserte AF-algoritmer bidrar til den høye AF-ytelsen. Fast elektronisk manuell fokus-overstyring er tilgjengelig uten at du må deaktivere AF.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon EF 300mm f/2.8L IS II USM, funksjonene og hva den kan gjøre.

Eksempelgalleri

Vis galleriet

Related Products

Super_Tele_lenses_bird

Vil du vite mer

Bli enda bedre i ditt arbeid med bilder og video, få mer informasjon om hvordan du får det optimale ut av ditt Canon-produkt

Book et møte med en Canon ekspert

Vidvinkelobjektiver

Oppnå et videre synsfelt, og få plass til mer i bildet med utvalget vårt av vidvinkelobjektiver.