Canon EF 300mm f/4L IS USM

EF 300mm f/4L IS USM

EF 300mm f/ 4L IS USM tilbyr bærbarhet og bildekvalitet. Objektivet har UD-linseelementer for å forbedre optisk ytelse og bildestabiliseringsteknologi for å redusere uskarphet fra kamerabevegelser.

Fordeler

  • L-seriens konstruksjon og optikk
  • To UD-elementer
  • Rask, stillegående autofokus USM
  • Super Spectra-belegg
  • Sirkulær blenderåpning for fremragende bakgrunnsbokeh
  • 77 mm filterstørrelse

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon EF 300mm f/4L IS USM

Stabilisert telezoomobjektiv med høy kvalitet


EF 300mm f/ 4L IS USM er et kompakt teleobjektiv med en bildestabilisator som kompenserer for kameraristing, slik at du kan bruke lukkerhastigheter to trinn langsommere enn normalt uten uskarphet. Stabiliseringen kan slås av i én retning for panorering.

L-serie-kvalitet


L-serien er Canons flaggskipserie med profesjonelle objektiver og representerer det ypperste innen presisjonsdesignet EF-optikk. L-seriens objektiver kombinerer overlegen ytelse med glimrende håndtering, og er støv- og fuktighetsbestandig.

Ultrasonisk fokusering


En ringformet ultrasonisk motor driver autofokusen svært raskt og nesten helt stille. Utmerket dreiemoment sørger for at fokuspunktet oppnås nøyaktig uten overskyting. I tillegg er fast manuell overstyring tilgjengelig, noe som gjør det mulig å justere fokus uten å forlate AF-modus.

Super Spectra-belegg


Super Spectra-belegg sørger for nøyaktig fargebalanse og forbedret kontrast. De reduserer også gjenskinn og skygger – et vanlig problem som forårsakes av at lys spretter av kameraets sensor.

Integrering med E-TTL II-blitsmåling


Objektivet overfører avstandsinformasjon tilbake til et kompatibelt EOS-kameras E-TTL II-blitssystem for å sikre optimal blitsmåling.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon EF 300mm f/4L IS USM, funksjonene og hva den kan gjøre.

Related Products

Vidvinkelobjektiver

Oppnå et videre synsfelt, og få plass til mer i bildet med utvalget vårt av vidvinkelobjektiver.