Canon EF 400mm f/2.8L IS II USM

EF 400mm f/2.8L IS II USM

Supertelefoto-objektiv med ultrahøy ytelse fra L-serien, med 4-trinns bildestabilisator med 3 innstillinger. EF 400mm f/2.8L IS II USM gir enestående bildekvalitet i en robust design som er ideell for sports- og dyrefotografering.

Fordeler

  • 400mm f/2.8 supertelefotoobjektiv med svært høy ytelse
  • Del av Canons anerkjente L-serie
  • 4-trinns bildestabilisator
  • 3 IS-innstillinger
  • Varig, robust design
  • Bedre bildekvalitet
  • Stille og rask autofokus

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon EF 400mm f/2.8L IS II USM

Supertelefotoobjektiv med svært høy ytelse


Med en blenderåpning på f/2.8, er EF 400mm f/2.8L IS II USM et supertelefoto-objektiv med ultrahøy ytelse som leverer eksepsjonell bildekvalitet i et slitesterkt design som bruker magnesiumlegering og titan for å redusere vekt.

L-serie-kvalitet


L-serien er Canons flaggskipserie med profesjonelle objektiver og representerer det ypperste innen presisjonsdesignet EF-optikk. L-seriens objektiver kombinerer overlegen ytelse med glimrende håndtering, og er meget støv- og fuktighetsbestandig.

4-trinns bildestabilisator


En 4-trinns optisk bildestabilisator – spesielt utviklet for objektivets bestemte brennviddeområde – motvirker uskarphet, som kan forekomme ved fotografering uten stativ eller lang lukketid. Automatisk panoreringsdeteksjon sørger for effektiv ytelse når du følger objekter i bevegelse, og siden IS-systemet befinner seg i objektivet, er resultatene synlige gjennom søkeren under fokusering.

3 IS-innstillinger


Den nye IS-innstilling 3 aktiverer bildestabilisatorelementet kun under eksponering, og er ideell for alle typer action-fotografering, spesielt områder som krever panorering.

Forbedret bildekvalitet med SWC-belegg


Canons patenterte Subwavelength Structure-belegg er designet for bruk i digitalfotografering og reduserer skygger og gjenskinn forårsaket av interne reflekser. Ved å eliminere årsaken, reduserer belegget refleksjoner og leverer skarpe, klare bilder.

Rask, stillegående autofokus


En ringformet USM (ultrasonisk motor) bruker vibrasjoner med ultrasonisk frekvens for å drive en ekstremt rask autofokus nesten lydløst. Høyhastighets CPU og optimaliserte AF-algoritmer bidrar ytterligere til den høye AF-hastigheten. Fast elektronisk manuell fokus-overstyring er tilgjengelig uten at du må deaktivere AF.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon EF 400mm f/2.8L IS II USM, funksjonene og hva den kan gjøre.

EF 400mm f/2.8L IS II USM Omtale

Eksempelgalleri

Vis galleriet

Kan vi hjelpe deg med å velge ditt neste objektiv?

Objektivvelgeren veileder deg gjennom utvalget vårt av objektiver og hjelper deg med å finne det som passer perfekt for deg og EOS-kameraet ditt.

Super_tele_lenses_sport

Vil du vite mer

Bli enda bedre i ditt arbeid med bilder og video, få mer informasjon om hvordan du får det optimale ut av ditt Canon-produkt

Book et møte med en Canon ekspert