Canon EF 400mm f/4 DO IS II USM

EF 400mm f/4 DO IS II USM

Superteleobjektivet med høy ytelse bruker diffraktiv optikkteknologi for å skape en mer kompakt, lettere utforming.

Fordeler

  • Kompakt og lett 400 mm objektiv
  • Fremragende bildekvalitet.Motvirker gjenskinn og fargespredning
  • 4-stopp bildestabilisator beskytter mot kameraristing.
  • Du kan fokusere presist ved hjelp av avansert kontroll av autofokus med fulltids manuell overstyring
  • Det værbestandige huset gjør at du også kan fortsette å ta bilder i vanskelige forhold

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon EF 400mm f/4 DO IS II USM

Bærbar, lett utforming


EF 400mm f/4 DO IS II USM er mindre og lettere enn tradisjonelle 400 mm f/4-objektiver. Det veier bare 2100 g.Dette er mulig ved hjelp av Canons nyskapende diffraktive optikkteknologi (DO), som korrigerer uønskede optiske effekter som ellers ville oppstått som følge av en så drastisk redusert størrelse.

Forbedret bestandighet mot gjenskinn og fargespredning


Tredjegenerasjons DO-teknologi som er brukt i EF 400mm f/4 DO IS II USM, gir det utmerket ytelse, spesielt når du fotograferer sport, dyreliv og nyheter.Objektivet er bestandig mot gjenskinn og fargespredning, og gjør hele bildet svært skarpt.

Bildestabilisatorteknologi


Lukkerhastighetene som er opptil fire stopp lengre enn normalen, sikrer gir deg gode bilder.EF 400mm f/4 DO IS II USMs bildestabilisator (IS) beskytter mot kameraristing og opprettholder den essensielle skarpheten i bildet. Objektivets bildestabilisator har tre innstillinger: En stillestående motiver, den andre for panorerende opptak og den tredje for kaotiske, raske bevegelser.

Hold fokus


Fingrene plasseres naturlig på kontrollene på objektivet til EF 400mm f/4 DO IS II USM når du tar opp.Bruk ringen for bred manuell fokus til å finjustere uten å ta øyet bort fra søkeren. Kontrollene for forhåndsinnstilt og fast fokus gjør at fotografen kan konsentrere seg om bestemte punkter i motivet.

Det fungerer også godt til å filme


Den kraftige fokusteknologien gjør at fotografen kan skape en effekt av at motivet beveger seg mot seeren, som har jevne overganger mellom hver del av motivet.

Utviklet for å levere


Når du er ute i tøffe forhold, gjør EF 400mm f/4 DO IS II USM at du kan føle deg trygg mens du filmer.Det værbestandige huset beskytter mot støv og fukt, mens fluorittbelegget på objektivglasset tar seg av vann og skitt.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon EF 400mm f/4 DO IS II USM, funksjonene og hva den kan gjøre.

Related Products

Kan vi hjelpe deg med å velge ditt neste objektiv?

Objektivvelgeren veileder deg gjennom utvalget vårt av objektiver og hjelper deg med å finne det som passer perfekt for deg og EOS-kameraet ditt.

Super_Tele_lenses_bird

Vil du vite mer

Bli enda bedre i ditt arbeid med bilder og video, få mer informasjon om hvordan du får det optimale ut av ditt Canon-produkt

Book et møte med en Canon ekspert

Vidvinkelobjektiver

Oppnå et videre synsfelt, og få plass til mer i bildet med utvalget vårt av vidvinkelobjektiver.