Canon EF 600mm f/4L IS II USM

EF 600mm f/4L IS II USM

EF 600mm f/4L IS II USM er et supertelefoto-objektiv med stor forstørrelse, integrert bildestabilisator og en rask blenderåpning på maksimalt f/4. Perfekt for dyre-, natur- og sportsfotografer ute på oppdrag.

Fordeler

  • 600mm objektiv med høy ytelse
  • Fluorittelementer og UD-elementer
  • Rask blenderåpning på maksimalt f/4
  • Ringformet USM for rask AF
  • 4-trinns bildestabilisator
  • Beskyttende fluorittbelegg på deler foran og bak
  • 4,5 m nærgrense
  • Blenderåpning med 9 irislameller
  • Power focus for video
  • Støv- og fuktighetsbestandig

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon EF 600mm f/4L IS II USM

Kompakt og lett supertelefoto


EF 600mm f/4L IS II USM er laget av titan og en lett magnesiumlegering som reduserer vekten uten å ofre styrke eller kvalitet i konstruksjonen.

Avansert optisk design


En kompleks optisk design med fluoritt- og UD-objektivelementer for å takle aberrasjoner og fordreining. En blenderåpning på maksimalt f/4 lar deg bruke Canon Extender EF 2,0x III og fortsatt beholde AF på kameraer i EOS-1-serien.

Rask, stillegående autofokus


En ringformet USM (ultrasonisk motor) bruker vibrasjoner med ultrasonisk frekvens for å drive en ekstremt rask autofokus nesten lydløst. Høyhastighets CPU og optimaliserte AF-algoritmer bidrar ytterligere til den høye AF-hastigheten. Fast elektronisk manuell fokus-overstyring er tilgjengelig uten at du må deaktivere AF.

Bildestabilisator


Innebygd bildestabilisator (IS)-teknologi lar deg ta håndholdte bilder med lukkerhastigheter som er opptil fire trinn langsommere enn vanlig uten kameraristing. Flere IS-innstillinger gir bedre bildekvalitet når du panorerer.

IS-innstilling 3


Den nye IS-innstilling 3 aktiverer bildestabilisatorelementet kun under eksponering, og er ideell for alle typer action-fotografering, spesielt områder som krever panorering.

Forbedret bildekvalitet med SWC-belegg


Canons patenterte Subwavelength Structure-belegg er designet for bruk i digitalfotografering og reduserer skygger og gjenskinn forårsaket av interne reflekser. Ved å eliminere årsaken, reduserer belegget refleksjoner og leverer skarpe, klare bilder.

Forsterket motordrevet fokusering


EF 600mm f/4L IS II USM har en Power Focus-innstilling med to hastigheter som justerer fokus med en jevn, konstant hastighet som er perfekt for videoopptak.

L-serie-kvalitet


L-serien er Canons flaggskipserie med profesjonelle objektiver og representerer det ypperste innen presisjonsdesignet EF-optikk. L-seriens objektiver kombinerer overlegen ytelse med glimrende håndtering, og er støv- og fuktighetsbestandig.

Tilbehør


EF 600mm f/4L IS II USM leveres med solblender (ET-160 WII), objektivdeksel (E-185B) og objektivetui 600B.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon EF 600mm f/4L IS II USM, funksjonene og hva den kan gjøre.

Eksempelgalleri

Vis galleriet

Related Products

Super_tele_lenses_sport

Vil du vite mer

Bli enda bedre i ditt arbeid med bilder og video, få mer informasjon om hvordan du får det optimale ut av ditt Canon-produkt

Book et møte med en Canon ekspert