Canon EF 70-200mm f/4L IS USM

EF 70-200mm f/4L IS USM

Kompakt, håndterlig og lett. Canons første 4-trinns bildestabilisatorobjektiv har det beste fra L-serien, for et enestående utseende og brukervennlighet.

Fordeler

  • L-seriens utseende
  • Lett og kompakt
  • 4-trinns bildestabilisator
  • f/4 gjennom zoomområdet
  • Fluoritt og UD linseelementer
  • Hurtig autofokus
  • Miljøvennlige deksler
  • Super Spectra-belegg
  • Sirkulær blenderåpning for behagelig bakgrunnsuskarphet
  • Mykt etui og solblender

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon EF 70-200mm f/4L IS USM

4-trinns IS


EF 70-200mm f/4L IS USM fra Canon er verdens første 4-trinns bildestabilisator(IS). Ideell for fotografering med kameraet i hånden. Utrolig presis og sensitiv IS erstatter behovet for et fotostativ på mange områder. Lukkerhastigheter på inntil 4 trinn langsommere enn det som vanligvis er mulig (f.eks. 1/8 sek. i stedet for 1/125), uten at bildet blir uskarpt.

IS modus 2 korrigerer kun vertikale rystelser, noe som gir stabilisert panorering.

L-serie kvalitet


Objektivet har Canons høyeste standarder innen L-seriens utseende, konstruksjonskvalitet, pålitelighet og bruksvennlighet. Skarpe bilder med høy kontrast garanteres i hele zoomserien. En pålitelig partner under tøffe forhold - metall og polykarbonatkonstruksjonen med spesielt miljøvennlige deksler som forhindrer inntrengning av støv og fuktighet.

Lett vekt


Med en lengde på kun 172 mm og en vekt på kun 760 g, er EF 70-200mm f/4L IS USM ideell for oppgaver hvor en må reise med lett bagasje, men uten at det skal gå ut over funksjonsdyktigheten eller bildekvaliteten.

Fast blenderåpning


Fotografer kan sette eksponeringen på den største blenderåpningen, uten å måtte endre blenderåpningen og zoome gjennom 200 mm – uten å måtte senke lukkerhastigheten. Objektivlengden beholdes konstant gjennom hele zoomingen og fokuseringen.

Fluoritt og UD linseelementer


Objektivet har et fluoritt og to UD (ultra-low dispersion glass) linseelementer for å eliminere sekundære, kromatiske abrasjoner. Resultatet er skarpe bilder, uten forvrengninger og uten fargefrynser i kantene.

Autofokus


Ringtype USM (Ultrasonic motor) gir responsiv, høyhastighets autofokus som er tilnærmet lydløs. Et godt dreiemoment sørger for at objektivet stopper presis i det riktig fokus oppnås. En kan skifte over til manuell fokusering uten å måtte forlate AF. Minimum fokusavstand er på 1,2 m i hele zoomområdet.

Super Spectra-belegg


Optimert Super Spectra-belegg og linseelement undertrykker skinn og skygger. Belegget hjelper med å oppnå naturtro fargebalanse og økning av kontrasten.

Pen bakgrunnsuskarphet


Electro Magnetic Diaphragm (EMD) har nesten perfekt sirkulær blenderåpning som gjør at en kan skape en jevn og attraktiv bakgrunnsuskarphet fra bakgrunner som er ute av fokus.

Tilbehør


Leveres med solblender og mykt etui.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon EF 70-200mm f/4L IS USM, funksjonene og hva den kan gjøre.

Related Products

Telefotoobjektiver

Utstyrt med økt brennvidde, slik at du kommer tettere på motivet uten å forstyrre det.