Canon EF 800mm f/5.6L IS USM

EF 800mm f/5.6L IS USM

Konstruksjonen i magnesiumlegering på EF 800 mm f/5,6L IS USM gjør den til et lett alternativ for supertelefoto. Overlegen Canon-optikk gir strålende bildekvalitet samtidig som objektivmålene minimeres.

Fordeler

  • L-seriens konstruksjon
  • 4-trinns bildestabilisator med stativregistrering
  • Floritt-, UD- og Super UD-objektivelementer
  • Konstruksjon i magnesiumlegering på 4,5 kg
  • Super Spectra-objektivbelegg
  • Autofokus med ringformet USM og fullstendig manuell fokusering

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon EF 800mm f/5.6L IS USM

L-seriens konstruksjon


EF 800 mm f/5,6L IS USM inneholder presisjonsoptikk av høyeste Canon-kvalitet. L-serien er Canons flaggskipserie med objektiver som kombinerer enestående bildekvalitet med eksepsjonell brukervennlighet. Tetning mot støv og fuktighet beskytter effektivt mot naturkreftene, selv i svært dårlig vær.

4-trinns bildestabilisator


Med Canons 4-trinns bildestabilisatorteknologi kan det brukes lukkertider som er opptil 4 ganger langsommere, uten at bildene blir uklare. Den automatiske panoreringsdeteksjonen slår av bildestabilisatoren, enten i vannrett eller loddrett stilling, når bevegelige motiver følges. Stativregistrering forbedrer automatisk funksjonaliteten til bildestabilisatoren når kameraet er montert på et stativ.

Asfæriske elementer, floritt-, UD- og Super UD-elementer


Objektivet inneholder fire ulike spesielle optiske elementer for optimal visuell ytelse: asfæriske elementer som korrigerer sfæriske avvik, og lysbrytende fluorittelementer og UD- og Super UD-elementer (ultra-low dispersion) som eliminerer sekundære kromatiske avvik. Resultatet blir en skarp, forvrengningsfri bildekvalitet med høy kontrast helt ut i kanten av bilderuten.

Konstruksjon i magnesiumlegering


Med bare 4,5 kg er EF 800 mm f/5,6L IS USM et relativt lett supertelefoto-objektiv som passer for begrenset håndholdt bildetaking. Konstruksjonen i magnesiumlegering gjør at den er like lett som kortere telefoto-objektiver.

Ring-USM for autofokus med manuell overstyring


Canons ringformede USM for autofokus bruker vibrasjoner med ultralydsfrekvenser for rask, eksakt og nesten lydløs drift med utmerket plasseringskontroll. Fokus med manuell overstyring, via en stor ring som ikke roterer ved autofokusering, gjør at fotografen kan fininnstille direkte. Fast fokusering som allerede finnes på EF 300 mm f/2,8L IS USM, er også inkludert og gjør det mulig å velge og lagre en bestemt fokuseringsplassering for øyeblikkelig henting når det kreves.

Super Spectra-belegg


Super Spectra-belegg gir korrekt fargebalanse og høy kontrast og demper dessuten refleks og skygger ved å absorbere lyset som reflekteres fra interne linser og digitale EOS-sensorer.

Rund blenderåpning


En sirkelformet blenderåpning gir jevn og myk bakgrunnsuskarphet – perfekt for å isolere objekter ved stor blenderåpning.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon EF 800mm f/5.6L IS USM, funksjonene og hva den kan gjøre.

Eksempelgalleri

Vis galleriet

Related Products

Kan vi hjelpe deg med å velge ditt neste objektiv?

Objektivvelgeren veileder deg gjennom utvalget vårt av objektiver og hjelper deg med å finne det som passer perfekt for deg og EOS-kameraet ditt.

Super_Tele_lenses_bird

Vil du vite mer

Bli enda bedre i ditt arbeid med bilder og video, få mer informasjon om hvordan du får det optimale ut av ditt Canon-produkt

Book et møte med en Canon ekspert

Vidvinkelobjektiver

Oppnå et videre synsfelt, og få plass til mer i bildet med utvalget vårt av vidvinkelobjektiver.