Canon EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM

EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM

Ta dramatiske landskapsbilder med ultravidvinkelobjektiv på 11-22 mm med EF-M-fatning. Kompakt, lett objektiv for kompakte EOS-systemkameraer som gir stillbilder og filmer med flott kvalitet.

Fordeler

  • Ultravidvinkelobjektiv 11-22 mm EF-M
  • Kompakt, uttrekkbar utforming
  • Jevn, lydløs STM-fokusering i filmopptak
  • Dynamisk IS for stødige filmer
  • Optisk bildestabilisator på 3 stopp
  • Høy bildekvalitet
  • Minste fokuseringsavstand 0,15 m
  • Manuell fokusring

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM

Ta bilder av dramatiske landskap


Ultravidvinkel zoomobjektivet med 11–22 mm for EOS kompakte systemkameraer får plass til mer i rammen, slik at du kan fange mer av motivet i hvert bilde. Ta dramatiske landskapsbilder så vel som flotte interiørbilder og vakre arkitektoniske bilder.

Lett å bære sammen med det kompakte EOS systemkameraet


Objektivet er lett å bære med uansett hvor du går, har kompakt, lett utforming og trekkes inn når det ikke er i bruk.

Jevn, lydløs STM-fokusering i filmopptak


Det er lett å ta opp kvalitetsfilm som alltid er i fokus, med Movie Servo AF. Objektivet bruker STM-trinnmotorteknologi for stille kontinuerlig fokusering under filming, slik at filmens lydspor er ikke påvirkes når du fokuserer. STM gir også jevn fokusovergang for opptak i høy kvalitet.

Dynamisk IS for stødige filmer


Kameraristing reduseres kraftig ved håndholdte filmopptak eller hvis du beveger deg for å følge handlingen. Dynamisk bildestabilisator kan korrigere et større utvalg av bevegelser og gir stødige filmer hvis fotografen går under opptak.

Skarpe bilder med bildestabilisator på tre stopp


EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM gir stødige opptak selv med håndholdt kamera i svakt lys. Objektivet har bildestabilisator på tre stopp som reduserer kameraristing og gir deg muligheten til å ta flotte bilder i svakt lys og mindre kameraristing i alle situasjoner.

Flott bildekvalitet


Du sikres skarp bildekvalitet med høy kontrast, selv når du filmer i svakt lys, takket være to asfæriske linseelementer og et UD-element. Objektivet har også Super Spectra-belegg som bidrar til å sikre presis fargebalanse og høy kontrast og motvirker reflekser og skygger for flotte bilder i alle lysforhold.

Minste fokuseringsavstand 0,15 m


Med nærgrense på 0,15 m kan du komme nærmere motiver – perfekt for både nærbilder og landskap. Velg fokuseringsmodusen AF+MF for full manuell overstyringsmulighet for å justere fokus uten å gå ut av AF-modus.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM, funksjonene og hva den kan gjøre.

Eksempelgalleri

Vis galleriet

Related Products

Vidvinkelobjektiver

Oppnå et videre synsfelt, og få plass til mer i bildet med utvalget vårt av vidvinkelobjektiver.