Canon EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

Et allsidig zoomobjektiv på 18–55 mm som er lett å bære med seg, med EF-M-fatning for EOS M. Perfekt for stillbilder eller filmopptak av alt fra panoramalandskaper og vakre portretter til action i høy fart.

Fordeler

  • Allsidig zoomobjektiv på 18–55 mm – perfekt til daglig bruk
  • Lett å ta med sammen med EOS M
  • Jevn, stille STM-fokusering i filmopptak
  • Dynamisk IS for flotte filmer
  • Sylskarpe bilder med bildestabilisator med fire trinn
  • Rask autofokus i stillbildemodus med full manuell overstyring

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

Allsidig zoomobjektiv på 18–55 mm – perfekt til daglig bruk


EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM er et standardzoomobjektiv med høy kvalitet som er perfekt for fotografering i hverdagen og dekker det nyttige brennviddeområdet 18–55 mm for alt fra panoramalandskaper til action i høy fart.

Lett å ta med sammen med EOS M


Objektivet er enkelt å ta med uansett hvor du reiser, det er lett og har en elegant overflate i aluminium og EF-M-fatning som passer til EOS M.

Jevn, stille STM-fokusering i filmopptak


Det er lett å ta opp kvalitetsfilm som alltid er i fokus, med Movie Servo AF. Movie Servo AF bruker intern fokusering og STM-trinnmotorteknologi for lydløs, kontinuerlig fokusering i filmmodus, slik at filmene dine blir skarpere og jevnere.

Dynamisk IS for flotte filmer


Kameraristing er ikke noe problem ved håndholdte filmopptak eller hvis du beveger deg for å følge handlingen. EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM bruker dynamisk bildestabilisator i filmmodus for å motvirke bevegelse og risting slik at du oppnår jevne opptak.

Sylskarpe bilder med bildestabilisator med fire trinn


EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM gir deg sylskarpe bilder selv med håndholdt kamera i svakt lys. Objektivet benytter Canons teknologi for bildestabilisator med fire trinn, som reduserer kameraristing og gir deg muligheten til å ta flotte bilder i svakt lys uten at bildene blir mindre skarpe.

Rask autofokus i stillbildemodus med full manuell overstyring


Det er lett å fange øyeblikket i flotte bilder takket være et raskt og presist autofokussystem som gir hurtig, presis og automatisk fokusering for stillbilder. Med full manuell overstyring kan du ta kontroll når du vil og justere fokus uten å gå ut av AF-modus.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM, funksjonene og hva den kan gjøre.

Related Products