Canon EF-M 22mm f/2 STM

EF-M 22mm f/2 STM

22 mm vidvinkelobjektiv med pannekakeutforming og EF-M-fatning – perfekt for imponerende landskaper og daglig reportasjefotografering med EOS M. Den maksimale blenderåpningen på f/2,0 gir flotte stillbilder og filmer i svakt lys.

Fordeler

  • 22 mm vidvinkelobjektiv
  • Lett å ta med sammen med EOS M
  • Flotte resultater i svakt lys med blenderåpning på f/2,0
  • Jevn, lydløs STM-fokusering i filmopptak
  • Flott bilde kvalitet takket være asfæriske linseelementer
  • Ta bilder med jevn, ufokusert bakgrunn

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon EF-M 22mm f/2 STM

22 mm vidvinkelobjektiv – for diskret reportasjefotografering


22 mm vidvinkelobjektiv med pannekakeutforming og fast fokus for EOS M, gir mulighet for diskret fotografering og er perfekt for reportasjefotografering i hverdagen. Vidvinkel gir plass til mer av motivet i hvert bilde og gir flotte landskaps- og gruppebilder.

Lett å ta med på reise sammen med EOS M


Objektivet er enkelt å ta med uansett hvor du reiser, det er lett og har en elegant overflate i aluminium og EF-M-fatning som passer til EOS M.

Flotte resultater i svakt lys med blenderåpning på f/2,0


EF-M 22mm f/2 STM gir flotte resultater i svakt lys takket være en maksimal blenderåpning på f/2,0 Du får muligheten til å fange den naturlige atmosfæren i kveldsmotiver både i stillbilder og filmopptak uten bruk av blits eller stativ – dette gir deg friheten til å ta eksepsjonelle håndholdte bilder i alle lysforhold.

Jevn, stille STM-fokusering i filmopptak


Det er lett å ta opp kvalitetsfilm som alltid er i fokus, med Movie Servo AF. Movie Servo AF bruker intern fokusering og STM-trinnmotorteknologi for lydløs, kontinuerlig fokusering i filmmodus, slik at filmene dine blir skarpere og jevnere.

Flott bilde kvalitet takket være asfæriske linseelementer


Du er sikret skarpe bilder med høy kontrast og uten forvrengning selv i svakt lys, takket være asfæriske linseelementer korrigeres sfærisk aberrasjon som kan ødelegge bildene. Objektivet har også Super Spectra-belegg som bidrar til å sikre presis fargebalanse og høy kontrast og motvirker reflekser og skygger for flotte bilder i alle lysforhold.

Ta bilder med jevn, ufokusert bakgrunn


For bilder med profesjonelt utseende og stor effekt gir EF-M 22mm f/2 STM deg muligheten til å skape resultater med jevn, ufokusert bakgrunn som uthever hovedmotivet og fjerner forstyrrende elementer.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon EF-M 22mm f/2 STM, funksjonene og hva den kan gjøre.

Related Products

Vidvinkelobjektiver

Oppnå et videre synsfelt, og få plass til mer i bildet med utvalget vårt av vidvinkelobjektiver.