Objektiver for speilreflekskameraer

Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM

Et svært allsidig zoomobjektiv med Nano USM-teknologi som kan brukes til actionfotografering i høy hastighet og filming.

Et EF-S 18-135mm zoomobjektiv med vidvinkel og banebrytende Nano USM-teknologi

Et allsidig EF-S-objektiv som passer utmerket både til fotografering og filming
Dra nytte av allsidigheten til et objektiv som garantert vil bli uunnværlig i kameravesken din. Takket være Nano USM-teknologi gir den ytelse i toppklasse innenfor både fotografering og filming. Hastigheten og det jevne fokuset til EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM gir oppsiktsvekkende spontane bilder, mens den stillegående motoren sikrer at du ikke kan høre lyden av fokusering i filmene.

EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM er et flott objektiv for

 • Landskap

  Fotografer utstrakte landskaper overalt der du finner dem – fra morgengry til skumring. Ta bilder av alt fra åssider og havutsikter til urbane motiver.

 • Portrett

  Passer perfekt til å fange inn ansiktsuttrykkene til venner og familie i bryllup eller andre selskaper og arrangementer.

 • Reise

  Reisefotografering er ikke bare for globetrottere. Ta deg en tur ut i verden. Sightseeing, rolige dager og spontane miniferier er alle minner som er verdt å feste til film.

 • Utendørsidrett

  Kom deg tett inn på handlingen. Ta bilder av den perfekte serven, utrolige scoringer og jubelscener på banen.

Et kompakt objektiv med høy ytelse som gir enestående bilder og filmer

EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM har IS-modi for alle typer fotografering, noe som sikrer stødige resultater både ved fotografering og filming. Nano USM-teknologi gir rask, jevn og stillegående fokusering ved filmopptak.

Den kompakte og lette designen gjør dette til et perfekt objektiv for reiser, uten at det går på bekostning av kvaliteten. Objektivet gir førsteklasses farge- og kontrastgjengivelse. UD-en og de asfæriske objektivelementene reduserer kromatisk avvik i hele brennvidden for både filmer og bilder.

Nano USM-teknologi – jevn, rask og stillegående

Gå aldri glipp av et øyeblikk

Nano USM-teknologien i EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM gjør det mulig å fokusere på motivet med enestående hastighet. Kombinert med en allsidig brennvidde kan du fange inn dramatiske landskap, vakre portretter og fartsfylt handling.

Canon Camera
Canon Camera

Gi filmene dine et profesjonelt preg med enkle grep

Nano USM-fokuseringsteknologi gir filmene dine et naturlig utseende med forbløffende jevn autofokusering ved sporing av motiver. Du kan imidlertid også ta over styringen når som helst ved hjelp av den responsive, manuelle fokuseringsringen.

Hva er det som gjør Nano USM mulig?

På innsiden av Nano USM-enheten finnes det en kropp av elastisk metall, et keramisk spenningselement og en motorenhet. Bruken og justeringen av spenning mot det keramiske elementet kontroller retningen og hastigheten til motorenheten. Resultatet er et fokuseringssystem som gir deg jevn fokusering med hastighetskontroll.

Stødig actionfotografering

Det er enkelt å ta sylskarpe bilder med Canons 4-trinns optiske bildestabilisator. Den motvirker kameraristing og gir resultater av høy kvalitet i dårlig lys, mens en panoreringsmodus automatisk låser seg til motiver i bevegelse.

Den dynamiske bildestabilisatoren sikrer stødige filmopptak ved håndholdt filming, både ved bruk av full zoom og når du er i bevegelse.

Canon Camera

Utrolig allsidighet i hele brennvidden

EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM kan fange inn en rekke ulike motiver takket være den brede brennvidden. Med den korteste brennvidden kan du fange inn utstrakte landskap. I den andre enden kan du komme deg tett inn på handlingen ved hjelp av telefotofunksjonene og den raske autofokuseringen. Canons 4-trinns optiske bildestabilisator sørger for at bildene dine blir klare og stødige ved bruk av maksimal zoom både i dårlig lys og ved filmopptak.

Fang inn alle detaljer med EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM

Med nye PZ-E1 Power Zoom Adapter er det enkelt å ta opp filmer med et profesjonelt preg

Nye Power Zoom Adapter kan enkelt festes i de elektriske kontaktene under objektivet EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM og gjør at zoomen kan betjenes ved hjelp av en enkel hendel (eller Wi-Fi når den brukes med et kompatibelt EOS-kamerahus), slik at du konsekvent får presis, jevn zoomkontroll og dermed opptak av profesjonell kvalitet.

Dette lette og brukervennlige tilbehøret er perfekt til å ta opp filmer med et profesjonelt preg uansett hvor du er. Du kan følge handlingen, gjøre dokumentarlignende opptak eller skape kreative effekter ved bruk av zoomen.

Hold deg på avstand samtidig som du kommer tett inn på handlingen

Med tilbehøret PZ-E1 Power Zoom Adapter kan du fjernstyre zoomen, noe som gjør objektivet EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM enda mer allsidig. 

Hvis du kombinerer objektivet EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM og PZ-E1 Power Zoom Adapter med et kompatibelt Wi-Fi EOS-kamerahus, kan du kontrollere zoomen trådløst via en smartenhet og Canon Camera Connect-appen.**

Eksempelgalleri

Vis galleriet

Relaterte tilbehør

 • Objektivtilbehør

  Lens Hood EW-73B

  Hindrer at lysstråler kommer inn i objektivet, og hindrer at uønsket gjenskinn påvirker bildene.

 • Objektivtilbehør

  Mykt objektivetui LP1116

  Protective soft case for selected EF lenses.
 • Objektivtilbehør

  PL-C B 67 mm sirkulært polariseringsfilter

  Et polariseringsfilter for objektiver med en filtertråd med en diameter på 67 mm.
 • Objektivtilbehør

  67 mm beskyttelsesfilter for objektiv

  Beskytter frontelementet på objektiver mot skitt og skader. Festes på objektiver med en filtertråd på 67 mm.
 • Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM
  Omtale

  Du kan også ha interesse av ...

  Objektivekspertene våre har plukket ut fire alternative objektiver til EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM.

  1. *Canon-testingen ble gjennomført med designverdier, og den faktiske motorhastigheten avhenger av kameramodellen og fotograferingsforholdene. Testet ved å fokusere fra uendelig til minste fokusavstand

   **Se spesifikasjonene for å få detaljert informasjon.