Canon Fatningsadapter EF-EOS M

Fatningsadapter EF-EOS M

Du kan feste alle objektiver fra Canons store utvalg med EF- og EF-S-objektiver til EOS M – også spesialistobjektiver som makro og Fish Eye – med denne lille, lette EF-M-fatningsadapteren.

Fordeler

  • Liten, lett EF-M-fatningsadapter for EOS M
  • Kompatibel med hele utvalget
  • Stativfeste som kan fjernes

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon Fatningsadapter EF-EOS M

Liten, lett EF-M-fatningsadapter


Den lille, lette fatningsadapteren EF-EOS M matcher EOS M og er enkel å ta med seg overalt. Den gir deg muligheten til å feste alle objektiver fra Canons store utvalg med EF- og EF-S-objektiver – noe som gir en hel vedren av kreative muligheter.

Kompatibel med hele utvalget av EF- og EF-S-objektiver


Utvid EOS M-systemet og utfold deg kreativt Med fatningsadapteren EF-EOS M får du full tilgang til hele utvalget av Canons EF- og EF-S-objektiver, så du kan bruke eksisterende objektiver eller prøve ut nye. Det store utvalget omfatter objektiver med fast fokus og zoomobjektiver med brennvidder fra 8 til 800 mm – så du kan fotografere alt fra panoramalandskapoer til ekstreme telefotobilder av ville dyr. Du kan også eksperimentere med spesialobjektiver som makro, for flotte nærbilder av dagliglivets skjulte detaljer, eller Fish Eye for unike effekter.

Stativfeste som kan fjernes


For perfekt kamerabalanse og redusert uskarphet har fatningsadapteren EF-EOS M stativfeste som kan fjernes, slik at du kan støtte tunge objektiver.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon Fatningsadapter EF-EOS M, funksjonene og hva den kan gjøre.

Related Products