L-series EF lenses

RF-objektiver

Finn ut mer om objektivserien for EOS R, og oppdag de unike egenskapene.

Objektiver for en ny epoke

RF-objektiver gir høyere kvalitet og hurtighet med en ytelse som er optimalisert for EOS R-kameraet. Objektivene er lyssterke ogskarpe med unike egenskaper som tilbyr intuitiv kontroll på nye nivåer.

RF 35mm f/1.8 IS Macro STM

RF 35mm f/1.8 IS Macro STM

Gled deg over fleksibel og praktisk fotografering, og utforsk verden i nærbildemodus med dette allsidige og lette 35mm f/1.8-makroobjektivet med Hybrid IS.

Finn ut mer

EOS R Lens RF 35mm f/1.8 IS Macro STM lifestyle
RF 50mm f/1.2L USM

RF 50mm f/1.2L USM

Ta portrettfotograferingen til nye høyder med dette lyssterke og skarpe 50mm-objektivet i L-serien, som gir imponerende resultater og flotte ufokuserte bakgrunner.

Finn ut mer

EOS R Lens RF 50mm f/1.2L USM sample
RF 24-105mm f/4L IS USM

RF 24-105mm f/4L IS USM

Dette lette 24-105mm f/4-zoomobjektivet i L-serien - som er perfekt for reisefotografering og filming, har et bredt zoomområde, er imponerende allsidig og har 5-trinns bildestabilisering.

Finn ut mer

EOS R Lens RF 24-105mm f/4L IS USM sample
RF 28-70mm f/2L USM

RF 28-70mm f/2L USM

Dette utrolige 28-70mm f/2-zoomobjektivet i L-serien setter nye optiske standarder – med banebrytende bildekvalitet og fantastisk hurtighet i lite lys takket være en konstant blenderåpning på f/2.

Finn ut mer

EOS R Lens RF 28-70mm f/2L USM lifestyle

Finn ut mer om EOS R-systemet

EOS R-systemet bygger på over tre tiår med kontinuerlig EOS-innovasjon og er basert på en banebrytende objektivfatning som gir større kreative muligheter og enda flere intuitive måter å fange inn øyeblikkene på.

OPPDAG MER

Discover Canon EOS R

I profesjonelle henderEn rekke ulike profesjonelle fotografer og filmskapere er svært fornøyde med EOS R. Finn ut hvordan de har brukt kameraet for å levere bilder og filmer de ikke trodde var mulig.

Se alle artikler

Du er kanskje også interessert i ...

  • Canon
  • Objektiv
  • ...
  • RF-objektiver – Kompatible Canon-objektiver for EOS R