L-series EF lenses

RF-objektiver

Utforsk neste generasjon av objektivene i EOS-R-systemserien som er utformet for å gi utmerket optisk ytelse.

Objektiver for en ny epoke

RF-objektiver gir høyere kvalitet og hurtighet med en ytelse som er optimalisert for EOS R-kameraet. Objektivene er lyssterke ogskarpe med unike egenskaper som tilbyr intuitiv kontroll på nye nivåer.

RF 35mm F1.8 MACRO IS STM

RF 35mm F1.8 MACRO IS STM

Gled deg over fleksibel og praktisk fotografering, og utforsk verden i nærbildemodus med dette allsidige og lette 35mm f/1.8-makroobjektivet med Hybrid IS.

Finn ut mer

EOS R Lens RF 35mm F1.8 MACRO IS STM lifestyle
RF 50mm F1.2L USM

RF 50mm F1.2L USM

Ta portrettfotograferingen til nye høyder med dette lyssterke og skarpe 50mm-objektivet i L-serien, som gir imponerende resultater og flotte ufokuserte bakgrunner.

Finn ut mer

EOS R Lens RF 50mm F1.2L USM sample
RF 24-105mm F4L IS USM

RF 24-105mm F4L IS USM

Dette lette 24-105mm f/4-zoomobjektivet i L-serien - som er perfekt for reisefotografering og filming, har et bredt zoomområde, er imponerende allsidig og har 5-trinns bildestabilisering.

Finn ut mer

EOS R Lens RF 24-105mm F4L IS USM sample
RF 28-70mm F2L USM

RF 28-70mm F2L USM

Dette utrolige 28-70mm f/2-zoomobjektivet i L-serien setter nye optiske standarder – med banebrytende bildekvalitet og fantastisk hurtighet i lite lys takket være en konstant blenderåpning på f/2.

Finn ut mer

EOS R Lens RF 28-70mm F2L USM lifestyle

Utforsk fremtidens RF-objektiver

Vi utvider EOS R-systemet for å åpne opp for nye fotograferingsmuligheter. Sjekk ut de seks RF-fullformatobjektivene som lanseres i 2019.

Finn ut mer

Canon RF 24-240mm F4-6.3 IS USM Lens

Finn ut mer om EOS R-systemet

EOS R-systemet bygger på over tre tiår med kontinuerlig EOS-innovasjon og er basert på en banebrytende objektivfatning som gir større kreative muligheter og enda flere intuitive måter å fange inn øyeblikkene på.

OPPDAG MER

Discover Canon EOS R

I profesjonelle henderEn rekke ulike profesjonelle fotografer og filmskapere er svært fornøyde med EOS R. Finn ut hvordan de har brukt kameraet for å levere bilder og filmer de ikke trodde var mulig.

Se alle artikler

Du er kanskje også interessert i ...