Berit_Portrait-photography_Hero-image

Betydningen av riktig lokasjon og lyssetting i portrettbilder

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Møt portrettfotograf Berit Jørgensen

Den danske portrettfotografen Berit Jørgensen ønsker å skille bildene sine fra vanlige portretter og elsker å forevige stemningen til motivene. Berit er alltid på jakt etter den perfekte lokasjonen, ute eller inne, i regn eller solskinn. Fotograferingen pirrer nysgjerrigheten hennes og sikrer nye vennskap.

Portrait_MainFilm_ENG

Følg Berit Jørgensen på jobb

Se video

Portrait Model Interview ENG

Instruere modellen

Se video

Berit_Portrait-photography Video-2-tumbnail

Berit leker med naturlig lys

Se video

Berit_Portrait-photography_Video-3-tumbnail

Viktigheten av riktig lokasjon

Se video

LFTS Portrait Image
alt text goes here

PERSONLIGE HISTORIER FOREVIGES I BILDENE MINE

Gjennom fotografering kan jeg fortelle folks historier.
Det i seg selv er utrolig givende, og det gir meg mye glede.Berit Jørgensen

Det perfekte bildet

EOS 5D Mark IV er et allsidig kamera som er utviklet for å fange opp enhver nyanse, fargetone og detalj, uansett situasjon. EOS 5D Mark IV har fullformat CMOS-sensor med 30,4 megapiksler, og tar opp video i 4K 30p og 60p i full HD. Kameraet har avansert fokusering og målesensor som sporer og fanger opp øyeblikkene når de skjer, selv i vanskelige lysforhold.

Finn ut mer

TOAD FRT w EF 24-105mm

Bilder bryter barrierer

Å skape relasjoner, bryte barrierer og danne grunnlag for sosiale endringer, er viktige deler av Canons bærekraftsvisjon i Europa, Afrika og Midt-Østen. Det er med på å "styrke kraften til bildeteknologi- og tjenester" gjennom våre programmer. Denne bærekraftsvisjonen støttes også av Canons bedriftsfilosofi, "Kyosei", som betyr "å leve og arbeide sammen for et felles gode".

Les mer

Canons Professional Service

Har du hørt om Canon Professional Services (CPS)? Det er en tjeneste for profesjonelle fotografer og videofotografer som bruker utstyr fra Canon. CPS byr på en rekke ulike fordeler i tillegg til informasjon og nyheter om våre produkter og fastvareoppdateringer. Kjøp av EOS 5D Mark IV kvalifiserer til medlemskap i CPS.

Les mer om CPS her

Newsletter

Ønsker du å vite mer?

Meld deg på vårt CPN-nyhetsbrev og motta inspirasjon, artikler, tips og triks rett i innboksen din. CPN, også kjent som Canon Professional Network, er et nettverk for de som ønsker å ta fotograferingen til neste nivå.

Registrer deg her