Verdensledende og i en klasse for seg – Canon mottar seks utmerkelser i EISA Awards 2020

Oslo, Norge, lørdag 15. august 2020 – Canon setter standarden for tekniske nyvinninger og mottar nok en gang EISAs anerkjennelse med seks prestisjefylte utmerkelser for kameraer og objektiver i speilløs- og speilreflekssegmentene. Selv om 2020 har bydd på helt spesielle utfordringer, har Canon likevel fortsatt lanseringen av produkter som flytter grenser og gir nye muligheter for fotografer og filmskapere.

Den nye standarden for profesjonelle speilløse kameraer – Canons EOS R5 – får utmerkelse av internasjonale fotojournalister


Canon har mottatt EISAs prestisjefylte Camera Innovation Award for EOS R5, som har satt en ny standard for speilløse kameraer. Videre har Canon EOS-1D X Mark III sikret seg EISA Professional Camera Award, som forsterker kameraets status som en ettertraktet kraftpakke blant profesjonelle fotografer over hele verden, mens populære EOS 90D fikk utmerkelsen EISA APS-C Camera Award. Fire av Canons RF-objektivserier med kompakte, lette modeller fullpakket med nyttig teknologi har også mottatt EISAs anerkjennelse – RF 70-200mm F2.8L IS USM, RF 24-70mm F2.8L IS USM, RF 600mm og RF 800mm F11 IS STM.


Utmerkelsene gjenspeiler Canons lange tradisjon for å levere førsteklasses optikk tuftet på selskapets kontinuerlige forsknings- og utviklingsarbeid og evne til å lytte til kundenes tilbakemeldinger. Produktene demonstrerer Canons kontinuerlige satsing på både digitale speilreflekskameraer og speilløse kameraer som gir fotografer og filmskapere et konkurransedyktig og fullverdig produkttilbud som gjør det «umulige» mulig.



Canon mottok følgende utmerkelser i 2020 EISA Awards:


Issei Morimoto, Senior Vice President for Canon Europa sier: «Disse prestisjetunge utmerkelsene er håndfaste bevis på at våre produkters ytelse, konstruksjon, innovasjon og tekniske funksjoner har fått EISAs kvalitetsstempel. Til tross for de eksepsjonelle utfordringene verden står overfor i 2020, har Canon lansert et utvalg bransjeledende produkter med banebrytende teknologi som har begeistret og overgått kundenes forventninger. Med prisbelønte produkter kan Canon tilby noe til alle – det være seg profesjonelle fotografer, filmskapere og entusiaster.


Forrige måned hadde Canons sin største lansering hittil med de to nye speilløse kameraene EOS R5 og EOS R6, fire nye RF-objektiver og to nye RF-telekonvertere, som utvider RF-serien med telemuligheter, og en profesjonell skriver, imagePROGRAF PRO-300. En annen viktig begivenhet fant sted i januar med lanseringen av EOS-1D X Mark III – et svært etterlengtet kamera for profesjonelle sports- og naturfotografer.


For mer informasjon om EISA, se: https://www.eisa.eu/