RF-objektiver

Canon RF 70-200mm F2.8L IS USM

Ta bilder av verden med enestående fleksibilitet og kvalitet med en superkompakt F2.8-telefotozoom som har en femtrinns bildestabilisator som sikrer flotte resultater ved håndholdt fotografering, inkludert fokusering inntil 0,7 m og vår raskeste autofokus noensinne.

Vakker og diskré med skjulte evner

Se hvordan den prisbelønte reklame- og livsstilsfotografen Matthew Joseph oppdager RF 70-200mm-objektivet og dets evne til å jobbe nesten lydløst med banebrytende fokusnøyaktighet for både stillbilder og video.

Flott objektiv til …

Et praktisk profesjonelt objektiv til generell bruk

Dette zoomobjektivet med konstant blenderåpning på F2.8 og 70-200mm brennviddeområde er en uunnværlig arbeidshest som er perfekt for reise, dyreliv, nyheter og sport.

Pålitelig, responsiv ytelse

Dual Nano USM-motorer gir for første gang helt nye nivåer av rask og stille kontinuerlig fokusering i et Canon-objektiv, noe som er perfekt for stillbilder eller video.

Imponerende optisk kvalitet i L-serien

Zoomen setter en ny standard for objektivers ytelse med en 5-trinns bildestabilisator, en 9-bladers blenderåpning, asfæriske elementer, Super UD-elementer og SWC- og Super Spectra-belegg.

Avansert L-seriekonstruksjon

Objektivet i L-serien har beskyttelse mot vær og vind og et fluorbelegg for å beskytte mot støv og vann i tillegg til varmebestandig maling for å holde objektivet kjølig i høye temperaturer.

Realiser de kreative visjonene dine

EOS R-systemet har arvet alle fordelene ved EOS-systemet og tilbyr – i tillegg til sin egen serie med objektiver, fullstendig kompatibilitet med eksisterende EF- og EF-S-optikk med adaptere samt Speedlite-blitser og tilbehør.

Spesifikasjoner

 • F 2.8

  For god ytelse i lite lys og mindre dybdeskarphet

 • 5-trinns bildestabilisator

  Enestående stabilitet under de dårligste lysforhold

 • Asfæriske linser og UD-glass

  For eksepsjonelt skarpe bilder

 • Dual Nano USM-motor

  For jevn, rask og stillegående kontinuerlig fokusering.

 • Kompakt og lett

  Liten og plassbesparende som gir god bærbarhet

 • Objektivkontrollring

  For ekstra kontroll over ISO, blenderåpning og lukker

Stående bilde av objektivet RF 70–200 mm F2.8L IS USM

Innholdet i esken

 • RF 70-200MM F2.8L IS USM

 • Solblender ET-83F (WIII)

 • Objektivetui 1424, mykt med snøring

 • Objektivdeksel E-77 II

 • Stativfestering E (WIII)

Hender som holder et Canon EOS R-kamera med et Canon RF 24–105 mm F4–7.1 IS STM-objektiv.

Kan vi hjelpe deg med å velge ditt neste objektiv?

Objektivvelgeren veileder deg gjennom utvalget vårt av objektiver og hjelper deg med å finne det som passer perfekt for deg og EOS-kameraet ditt.

I profesjonelle hender

Oppdag hvordan Canon har fått omdømmet sitt for enestående nyskapning og bildekvalitet, og les mer om hvordan kameraene og objektivene brukes av profesjonelle over hele verden.

Canon RF 70-200mm F2.8L IS USM
Omtale

Telefotoobjektiver

Med et telefotoobjektiv kan du fange inn sport, dyreliv og arrangementer på avstand uten å forstyrre motivet. Utforsk Canons telefotoobjektiver, og se hvor kreativiteten din tar deg.
Finn ut mer

Relaterte produkter