Canon utvider utvalget av MegaTank-skrivere i PIXMA G-serien med fem nye inngangsmodeller

Oslo, 11. november 2020 – Canon lanserer i dag fem nye inngangsmodeller i den populære PIXMA G-serien med påfyllbare blekkassetter. Sentrale funksjoner i serien er forbedret brukervennlighet med utskiftbar vedlikeholdskassett som reduserer nedetiden, nye og forbedrede blekkflasker for enda enklere blekkpåfylling og LCD-skjerm med 2 linje for enkel tilgang til skriverens innstillinger. Med en egen modus for økonomiutskrift skriver du ut tusenvis av sider når du har behov for det, samtidig som kostnadene holdes nede.

Maksimer produktiviteten med rimelig utskrift av store volumer – perfekt for travle hjemmekontor, studenter og kreative familier


Det nye modellutvalget er utviklet for hjemmekontor, studenter og familier, og er utstyrt med ulike tekniske funksjoner og består av fire multifunksjonsprodukter: PIXMA G3560 med utskrift, kopiering, skanning i høy hastighet og Wi-Fi, PIXMA G3520 med Wi-Fi, PIXMA G2560 med høy hastighet, PIXMA G2520 samt den rene skriveren PIXMA G1520


Maksimer produktiviteten


De nye PIXMA G-modellene er en kostnadseffektiv og effektiv utskriftsløsning for små kontorer og virksomheter som drives fra hjemmekontor. Serien skriver ut 60001 sider med én flaske sort blekk og 26 prosent mer i økonomimodus2. Ved fargeutskrift skriver de nye MegaTank-enhetene i PIXMA G-serien ut imponerende 77001 sider fra et sett med fargeblekkassetter, en økning på 700 sider fra foregående modeller. De to raskeste modellene i serien, PIXMA G3560 og PIXMA G2560, skriver ut 10,8 bilder i minuttet i sort-hvitt og 6,0 bilder i minuttet i farger. Pålitelig og hurtig utskrift betyr at du kan bruke tiden og energien din på andre kreative oppgaver samtidig som du produserer utskrifter med høy kvalitet i store volum. Serien leverer sylskarpe utskrifter som passer for en rekke ulike bruksområder fra studenter som må skrive ut store oppgaver til familier som vil skrive ut ulike kreative prosjekter.


Mindre nedetid


Vedlikeholdskassett som kan byttes av brukeren, gir effektiv arbeidsflyt og enkelt vedlikehold. Blekkassettene er plassert slik at du enkelt kan følge med på blekknivået. Du kan også enkelt sjekke nivået for vedlikeholdskassetten på LCD-skjermen3 og i Canon PRINT-appen (iOS/Android), som er tilgjengelig for PIXMA G3560 og PIXMA G3520.


Forbedret kompatibilitet


Takket være nye og forbedrede blekkflasker har det aldri vært enklere å fylle på blekktankene. Du setter ganske enkelt flasken i riktig blekktank for å starte påfyllingen, og det stanser automatisk når blekktanken er full. De fire multifunksjonsmodellene har tolinjers LCD-skjerm4 for enda enklere bruk, mens automatisk på-/avslåingsfunksjon sparer både tid og strøm.


PIXMA G3560 og PIXMA G3520 med Wi-Fi gir enkel tilkobling takket være støtte for Apple AirPrint og Mopria for Android, samt Canons PRINT-app for utskrift fra smartenheter. Ønsker du kreativ inspirasjon, gir Canons Creative Park  deg tilgang til en rekke ulike papirprosjekter som 3D-figurer og personlig tilpassede kort.


Støtte for ulike typer medier


MegaTank-skriverne i Canon PIXMA G-serien kan skrive ut bannere på opptil 1,2 meter, noe som gir deg mulighet til å lage flotte, dekorative plakater og kunstverk til hjemmekontoret eller studenthybelen. Familier kan i tillegg leke seg med ulike kreative prosjekter takket være støtte for ulike medier som Canons magnetiske fotopapir for personlige kjøleskapsmagneter eller fotopapir med klebrig bakside til dekorering av vegger, speil, bærbare datamaskiner og telefondeksler. Canon PIXMA G-series MegaTank-skrivere har alt du trenger for allsidig og effektiv utskrift både på jobben og privat.


Du finner mer informasjon om Canons PIXMA G-serie MegaTank-skrivere på:


NØKKELFUNKSJONER PIXMA G-SERIES MEGATANK-SERIEN:


 • Utskiftbar vedlikeholdskassett
 • Blekkflasker med mekanisk ID/nøkkel
 • Tolinjers LCD-skjerm display
 • Økonomimodus
 • Kan skrive ut på magnetisk papir, overføringsark, klistremerker, matt papir og fotopapir

NØKKELFUNKSJONER PIXMA G3560:


 • Utskrift, kopiering og skanning
 • Høy utskriftshastighet: 10,8 bilder/min i sort-hvitt og 6,0 bilder/min i farger
 • Wi-Fi-funksjon
 • Nettskytilkobling

NØKKELFUNKSJONER PIXMA G3520:


 • Utskrift, kopiering og skanning
 • Wi-Fi-funksjon
 • Nettskytilkobling

NØKKELFUNKSJONER PIXMA G2560:


 • Utskrift, kopiering og skanning
 • Høy utskriftshastighet: 10,8 bilder/min i sort-hvitt og 6,0 bilder/min i farger

NØKKELFUNKSJONER PIXMA G2520:


 • Utskrift, kopiering og skanning

NØKKELFUNKSJONER PIXMA G1520:


 • Utskrift

Anbefalte priser:


PIXMA G1520:              2339,- NOK
PIXMA G2520:              2869,- NOK
PIXMA G2560:              3189,- NOK
PIXMA G3520:              3499,- NOK
PIXMA G3560:              3829,- NOK


Salgsstart for alle modellene vil være februar 2021