Canon PIXMA MG7550

PIXMA MG7550

Opplev muligheten til å uttrykke lidenskapen din for fotografering gjennom fantastiske utskrifter. Koble direkte til smartenheter og nettskyen enkelt, og få intuitiv berøringsbetjening med denne flotte multifunksjonsskriveren med 6 blekkassetter og Wi-Fi.

PIXMA MG7550 Extra

Fordeler

 • Gi uttrykk for lidenskapen. Skriv ut, kopier og skann enkelt med en omfattende multifunksjonsskriver for bilder
 • Koble til slik du vil med Wi-Fi, Ethernet og NFC
 • Opplev den kreative friheten i nettskyutskrift og -skanning med PIXMA Cloud Link*
 • Gjør deg klar til enkel utskrift og skanning fra smartenheter med NFC ved hjelp av PIXMA Touch & Print
 • Lag superraske utskrifter med utmerket kvalitet som du vil være stolt over å vise frem

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon PIXMA MG7550

Førsteklasses multifunksjonsskriver


Vis frem lidenskapen gjennom utskrift. Du kan med stolthet vise frem bilder som er skrevet ut med denne stilige, kompakte og førsteklasses multifunksjonsskriveren. Den er laget for å passe til lidenskapen din for fotografering og gir utskrift, kopiering og skanning med eksepsjonelt høy kvalitet, med avansert Wi-Fi-, Ethernet- og nettskytilkobling. Dermed får du rask og enkel utskrift fra hvor som helst: PC-er, PictBridge-kameraer for trådløst nettverk, minnekort, nettsky og smartenheter.

Eksepsjonelle resultater


Uttrykk kreativiteten din med vakre, detaljrike fargebilder og flotte utskrifter i svart/hvitt. PIXMA MG7550 inneholder all teknologien du trenger for å få fantastiske, detaljerte utskrifter med profesjonell kvalitet, med 6 separate blekkassetter - inkludert grått og dedikert pigmentsort for tydelig tekst. I kjernen av skriveren finner du Canons FINE-teknologi, med min. 1 pikoliter blekkdråper og en oppløsning på opptil 9600 dpi. I tillegg går det raskt, med ISO ESAT-hastigheter på 15 bilder per minutt i svart/hvitt og 10 bilder per minutt i farger. Dette gjør at du kan få et 10 x 15 cm bilde uten kanter på ca. 21 sekunder.

Nettskytilkobling


Gå direkte til nettskyen. Nyt friheten til å skrive ut fra og skanne til Internett, rett fra skriverskjermen. Med forbedret PIXMA Cloud Link kan du skrive ut bilder på få sekunder fra Facebook, Twitter og nettbaserte fotoalbum. Du kan skrive ut fra / skanne til nettskytjenester som Google Drive, OneDrive og Dropbox, og du kan til og med legge ved og sende skannede filer/bilder direkte via e-post – alt uten bruk av PC.*

Klar for smarttelefon og nettbrett


Du er klar for smarttelefon, og det er skriveren også. Last ganske enkelt ned Canon PIXMA Printing Solutions app for smarttelefonen eller nettbrettet. Når du bruker appen, får du direkte tilgang til nettskytjenester. Du kan også kontrollere skriverstatusen, lese håndboken eller sjekke blekknivåer i sanntid via Wi-Fi eller Internett. De mobile tilkoblingsalternativene utfylles med støtte for Apple AirPrint og Google Cloud Print.

Enkel berøringsbetjening


Opplev berøring i særklasse. Du betjener skanneren enkelt og intuitivt med fingertuppen. Du vil oppleve at det er enkelt og raskt å navigere i menyer, velge funksjoner, forhåndsvise bilder og bruke nettskytjenester med det store berøringspanelet med en 8,8 cm berøringsskjerm i farger.

Spar penger på blekk


Slapp av og spar penger. Du trenger bare å bytte ut fargen som er tom, takket være individuelle blekktanker. I tillegg kan du skrive ut flere sider for pengene med XL-blekk (tilleggsutstyr).

Kreativ lek


Ha det gøy når du utforsker kreativiteten med Easy Photo Print+ (tilgjengelig via PIXMA Printing Solutions app). Du kan enkelt lage og skrive ut gratulasjonskort, bildecollager og mye mer med denne nettbaserte tjenesten. Du kan bruke bilder fra nettbrettet, PC-en og nettskyen.

Allsidig utforming


Spar papir og lag profesjonelle dobbeltsidige dokumenter med automatisk tosidig utskrift. Skriveren kan håndtere bildepapir og vanlig papir samtidig fordi den har to papirskuffer, og du kan også lage og skrive ut etiketter direkte på skrivbare plater (CD/DVD/BD).

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon PIXMA MG7550, funksjonene og hva den kan gjøre.

Only change the ink which runs out

Bytt ut bare det blekket som er tomt

Optional high yield inks

Blekk med høy kapasitet som tilleggsutstyr

Use and share wirelessly

Bruk og del trådløst

Print from and scan to the cloud

Skriv ut fra og skann til nettskyen

Tablet and smartphone ready

Klar for nettbrett og smarttelefon

Easy to use touch panel

Brukervennlig berøringspanel

Large touch screen display

Stor berøringsskjerm

PIXMA-Touch-Print

Koble raskt til med NFC

 • Multifunksjonsskriver – PIXMA MG7550
 • Blekkassetter
 • Strømledning
 • Konfigurasjons-CD-ROM (bare CD for Windows – drivere til Mac er tilgjengelige på Internett)
 • Skuff for CD-utskrift
 • Håndbøker og andre dokumenter

PIXMA MG7550 Omtale