MAXIFY GX3050

MegaTank-skrivere

Canon MAXIFY GX3050

Skriv ut store volumer av forretningsdokumenter av høy kvalitet, samtidig som du reduserer kostnaden per side1 og de totale eierkostnadene2 med denne påfyllbare og brukervennlige 3-i-1 MegaTank-utstyrte MAXIFY GX-skriveren.

Enestående produktivitet og førsteklasses kostnad per side og totale eierkostnader3

Kostnad per side er beløpet det koster å skrive ut én enkelt side. Dette bestemmes ved å dele kostnaden for blekket på sideforbruket.

De totale eierkostnadene er en beregning av hva en skriver vil koste deg basert på den opprinnelige innkjøpskostnaden til maskinvaren samt kostnadene til blekk over en bestemt periode.

MAXIFY GX3050

En MegaTank-forretningsskriver av høy kvalitet med svært lave driftskostnader.
MAXIFY

Sammenlign funksjonene

Velg den beste skriveren til hjemmekontoret og dine behov.

Funksjoner

Utskrift, kopiering, skanning med Wi-Fi og nettsky

Utskrift, kopiering, skanning, faks med automatisk dokumentmater og Wi-Fi/Ethernet og nettsky

Utskriftsteknologi

Skriver med blekktank som kan fylles på

Skriver med blekktank som kan fylles på

Sidekapasitet (utskrift av A4-fargedokumenter)

Sort: 6000 sider4 (økonomimodus: 9000 sider)5

Farger: 14 000 sider4 (økonomimodus: 21 000 sider)5

Sort: 6000 sider4 (økonomimodus: 9000 sider)5

Farger: 14 000 sider4 (økonomimodus: 21 000 sider)5

Skjerm

1,35" / 3,4 cm LCD, sort-hvitt

2,7 tommers (6,7 cm) berøringsskjerm, farger

Raske utskriftshastigheter6

Sort: 18 bilder/min
Farger: 13 bilder/min

Sort: 18 bilder/min
Farger: 13 bilder/min

Tid til første utskrift, sort-hvitt

Ca. 8 sek

Ca. 8 sek

automatisk dokumentmater

Ikke tilgjengelig

35-arks automatisk dokumentmater

Variert mediehåndtering

Vanlig papir, Red Label Superior, Canon Oce Office Colour Paper, Photo Paper Pro Luster, Photo Paper Plus Glossy II, matt fotopapir, glanset fotopapir, High Resolution-papir, konvolutter, Photo Paper Plus Semi-Gloss, selvklebende fotopapir, magnetisk fotopapir, påstrykbart overføringspapir til lyse tekstiler, bannere på 1200 mm

Vanlig papir, Red Label Superior, Canon Oce Office Colour Paper, Photo Paper Pro Luster, Photo Paper Plus Glossy II, matt fotopapir, glanset fotopapir, High Resolution-papir, konvolutter, Photo Paper Plus Semi-Gloss, selvklebende fotopapir, magnetisk fotopapir, påstrykbart overføringspapir til lyse tekstiler, bannere på 1200 mm

Full tilkobling

USB
Wi-Fi (2,4 GHz og 5 GHz)

USB
Wi-Fi (2,4 GHz og 5 GHz)
Ethernet

skanning

Skann til e-post

Skann til e-post
Skann til mappe

Kapasitet for vanlig papir

Bakre skuff: 100 ark
Kassett: 250 ark

Bakre skuff: 100 ark
Kassett: 250 ark

Mål

Ca. 399 x 417 x 216 mm

Ca. 399 x 417 x 251 mm

Vedlikeholdskassett

Ja – kan byttes av bruker

Ja – kan byttes av bruker

Store fordeler for bedriften din

Disse svært effektive MAXIFY GX-skriverne er utviklet for å fungere på krevende arbeidsplasser.

Hovedfordeler

Kompatible apper og programvare

Skriv ut dokumenter, bilder og mer direkte fra smartenheten din med den kostnadsfrie Canon PRINT-appen, eller design og skriv ut visuelt slående plakater og flygeblader med PosterArtist. Bruk PIXMA Cloud Link til å sende skanninger til eller skrive ut fra populære nettskyer*, inkludert Dropbox, Google Drive og OneDrive.

Canon Easy-PhotoPrint Editor gjør favorittbildene dine (fra enheten eller nettskyen) om til stilige, personlige gaver som kort og kalendere.

Med Easy-Layout Editor, som er enkel å bruke, kan du fritt ordne oppsettet av ulike dokumenter før du skriver dem ut. Ideell for utskrift av bilder, plakater, nettsider med mer.
FINN UT MER

Få inspirasjon – registrer deg nå

Gå ikke glipp av de nyeste tilbudene fra Canon samt populære tips, nyttige veiledninger og nyheter og invitasjoner til lokale arrangementer.
MAXIFY GX3050

Innholdet i esken

Alt du trenger for å få i gang bedriftsutskriftene – bare legg i papir.

 • MAXIFY GX3050 Refillable MegaTank Inkjet Printer

 • Fire blekkflasker med høy kapasitet (1 sort og 1 C/M/Y)

 • Strømledning

 • Brukerhåndbøker og andre dokumenter

Canon MAXIFY GX3050
Omtale

Arbeid i harmoni

Ved bruk av blekk og papir fra Canon sammen med Canon-skriveren får du eksepsjonelle resultater hver eneste gang.

 • GI-56 BK

  GI-56 BK

  Sort pigmentblekk med høy kapasitet for forretningsdokumenter av høy kvalitet.
 • GI-56 Y

  GI-56 Y

  Gult pigmentblekk med høy kapasitet for forretningsdokumenter av høy kvalitet.
 • GI-56 M

  GI-56 M

  Magenta pigmentblekk med høy kapasitet for forretningsdokumenter av høy kvalitet.
 • GI-56 C

  GI-56 C

  Cyan pigmentblekk med høy kapasitet for forretningsdokumenter av høy kvalitet.
 • mc-g03

  Blekk

  Maintenance cartridge: MC-G03

  Vedlikeholdskassett som kan skiftes av brukeren, for å redusere nedetiden.
 • Ser du etter noe lignende?

  Ta en nærmere titt på noen av disse produktene i PIXMA- og MAXIFY-serien.

  Du er kanskje også interessert i

 • MAXIFY GX3050

  Blekk, toner og papir

  Et stort utvalg av Canon-blekk, -toner og -papir til skriveren din.

 • MAXIFY GX3050

  Originale forbruksvarer

  De originale forbruksvarene fra Canon er utviklet for å fungere i perfekt harmoni med Canon-skriveren din.

 • MAXIFY GX3050

  Skrivere for bedrifter

  Med vår omfattende portefølje av skrivere er det enkelt å skrive ut, kopiere, skanne og fakse.

  1. Kostnad per side er beløpet det koster å skrive ut én enkelt side. Dette bestemmes ved å dele kostnaden for blekket på sideforbruket.
  2. De totale eierkostnadene er en beregning av hva en skriver vil koste deg basert på den opprinnelige innkjøpskostnaden til maskinvaren samt kostnadene til blekk over en bestemt periode.
  3. Ansvarsfraskrivelse: Den totale eierkostnaden er basert på den første kjøpskostnaden for maskinvaren pluss kostnadene for blekk eller toner over en bestemt periode (se vilkår nedenfor). Vær oppmerksom på at ekstra variable kostnader kan påvirke de totale brukskostnadene, inkludert, men ikke begrenset til, andre forbruksvarer, blekk- og tonerpakker, blekk- og tonerpakker med høy kapasitet, service, strømforbruk og reservedeler.

   De prosentvise besparelsene som er oppgitt, representerer en beregning av de totale kostnadsbesparelsene for det angitte utskriftsvolumet på 1000 sider i måneden (50 % i farger og 50 % i sort-hvitt) i løpet av en periode på 60 måneder (5 år).

   De totale brukskostnadene er basert på følgende beregning: [Gjennomsnittlig kostnad per side i farger x fargeutskriftsvolum–minus samlet blekk-/tonersider] pluss [gjennomsnittlig kostnad per side i sort-hvitt x sort/hvitt-utskriftsvolum–minus samlet blekk-/tonersider] pluss [kostnad for maskinvare] pluss [kostnad for vedlikeholdskassett (gjelder bare MAXIFY GX-modeller)].

   Sammenligningsmodellene i de totale eierkostnadene omfatter sammenlignbare konkurrerende modeller fra Epson. Salgsprisen for skriverne i EUR (€) og prisen på rekvisita ble hentet fra produsentens offisielle nettsted (https://www.epson.de/) 12. september 2022.

   Canon MAXIFY GX7000-, GX6000-, GX5000-, GX4000- og GX3000-seriens maskinvare og forbruksvarer er inkludert og bruker i denne beregningen anbefalt utsalgspris, som inkluderer merverdiavgift.

   Merverdiavgift er inkludert, men vær oppmerksom på at leveringskostnader ikke er inkludert i prisberegningene. Prisene kan endres som følge av endringer i markedsforholdene.

   Utskriftskostnadene er basert på bruk av standardinnstillingene som brukes på både Canon-skrivere og konkurrerende skrivere. Dette er i samsvar med testforholdene som brukes i ISO/IEC-kapasitetstester i den relevante kategorien.

   Kostnaden per side ble beregnet ut fra forbruksvareprisen som er oppgitt på produsentens nettsider, delt på produsentens publiserte kapasitet som er oppgitt i offentlig tilgjengelig informasjon. Kostnaden per side er basert på utskriftssimuleringen av testmønstre i ISO/IEC24712 for blekkskrivere.

   Spesifikasjoner og ytelsesdata fra alle produsenter er samlet inn fra offentlig tilgjengelig informasjon, inkludert, men ikke begrenset til, produsentens egne brosjyrer og nettsteder. Canons og konkurrentenes blekkapasitet er hentet fra produsentens publiserte spesifikasjoner.

   For en rettferdig sammenligning og nøyaktig datarapportering ble kapasitetsdata for forbruksvarer hentet fra toner- eller blekkforbruksvarer med høy standard som var tilgjengelige på publiseringstidspunktet, som er fastsatt i henhold til ISO-standarder. Sammenligningen inkluderer ikke kombinasjonspakker, XL- og multipakker. Disse dataene er offentlig tilgjengelige.
  4. Sidekapasiteten er oppgitt som en anslått verdi basert på Canons egen testmetode, som bruker ISO/IEC 24712-diagrammet og simulering av kontinuerlig utskrift med nye blekkassetter etter det innledende oppsettet.
  5. Økonomimodusen reduserer blekkforbruket ved å minske tettheten, så 50 % flere sider kan skrives ut enn i standardmodus
  6. Utskriftshastigheten på A4-dokument er målt basert på gjennomsnittet av ESAT i testen for kontorkategorien i ISO/IEC 24734-standarden.