Tenk stort, skriv ut større

Med Canon PIXMA PRO-200 kan du bruke alle typer størrelser. Bruk A3+ og kantløs utskrift slik at du kan teste kreativiteten til det ytterste.

Én konsekvent opplevelse med Canon

«Fra bilde til utskrift – alt er Canon» sa matfotografen Natasha Alipour-Faridani, som bor i London. I jobben tar hun bilder av fristende og nydelige matretter og drinker, og hun beveger seg sømløst fra Canon-kameraet til skriveren og til utskriftene. Og hun har valgt å bruke Canon PIXMA PRO-200. Takket være skriverens allsidige mediehåndtering – inkludert papirtypene Glanset og Kunstpapir – og justerbare utskriftsstørrelser på opptil A3+, har hun en overflod av alternativer til å være kreativ.

Fotograf som ser nøye på et fargebilde fra PIXMA PRO-200

Store og kantløse utskrifter for utstillinger

For fotografer, både håpefulle amatører og profesjonelle yrkesutøvere, er det inspirerende å kunne se arbeidet sitt på trykk. Som Alipour-Faridani sa: «Man får en spesiell følelse hver gang utskriften kommer ut av skriveren, spesielt hvis man rammer den inn og man har tid til å henge den opp og virkelig studere den.» Med Canon PIXMA PRO-200 kan du skrive ut i A3+ eller i panoramamodus, noe som gir deg full kontroll til å redigere bildet slik du vil ha det. Og takket være kantløs utskrift slipper du å bruke tid på å beskjære bildene etterpå. De er klare til å rammes inn rett fra skriveren.

INSPIRASJON

«Fra bilde til utskrift – alt er Canon.»

Canon Camera

Skrevet av Natasha Alipour-Faridani

Fotograf

Fotograf som viser fram utskrifter og store, kantløse fargebilder fra PIXMA PRO-200

Relaterte artikler

 • En fargeutskrift som skrives ut på PIXMA Pro-200

  PIXMA PRO-200.

  Allsidig utskrift på en enkel måte

  Denne lille, kompakte løsningen tilbyr alternativer for store utskrifter, og den leveres med programvare som er enkel å installere. Alt dette gjør at du får mer plass – og også tid til å tenke – slik at du kan være så kreativ du ønsker.

 • En utstilling av fargeutskrifter fra PIXMA PRO-200

  PIXMA PRO-200.

  Ekte farger gir perfekte utskrifter

  Det du ser gjennom linsen, blir livaktig på siden takket være Canon PIXMA PRO-200s nye fargebaserte blekksystem med 8 farger og eksepsjonell gjengivelse hver gang.