Allsidig utskrift på en enkel måte

Denne lille, kompakte løsningen tilbyr alternativer for store utskrifter, og den leveres med programvare som er enkel å installere. Alt dette gjør at du får mer plass – og også tid til å tenke – slik at du kan være så kreativ du ønsker.

Velg en papirtype som passer til bildet

Hvis du er på jakt etter A3+-utskrifter uten å bruke all plassen på pulten til skriveren og medfølgende utstyr, er Canon PIXMA PRO-200 det åpenbare valget. «Den passer virkelig godt på pulten min», sier den London-baserte matfotografen Natasha Alipour-Faridani. «Når jeg har behov for å ta den med meg til fotosettet, så er den kompakt og praktisk å reise med.» Allsidighet er Canon PIXMA PRO-200s særpreg, spesielt når det gjelder papirstørrelser. Med tre papirmatingsalternativer og A3+-utskrifter etter bare 90 sekunder, har man friheten til å skrive ut store (eller små) utskrifter hjemmefra på en effektiv måte. Og ved hjelp av den automatiske skjevhetskorrigeringen slipper du lenger å tenke på utskriftsfeil og ujevnheter.

Fotograf som tar en utskrift med sterke farger fra PIXMA Pro-200. Den er skrevet ut på valgfritt papir

Teknologi som gjør alt for deg

Hvis du har tenkt å sende bildet til utskrift, tar programmet Canon Professional Print and Layout seg av alt. Dette programmet følger med Canon PIXMA PRO-200, og den gir deg mulighet til å velge papirtype, papirstørrelse og utforske forskjellige fargeprofiler før du skriver ut bildet. «Det er virkelig rask og enkel å bruke», sier Alipour-Faridani. «Jeg kan gjennomføre flere tester, og samtidig vet jeg at det ikke vil forsinke redigeringsprosessen.» Eksperimenter og hold oversikt over alle prosessene med en 3-tommers LCD-skjerm som et praktisk hjelpemiddel til å skrive ut.

INSPIRASJON

«Jeg kan gjennomføre flere tester og samtidig vite at det ikke vil forsinke redigeringsprosessen».

Canon Camera

Skrevet av Natasha Alipour-Faridani

Fotograf

Arbeidsstasjonen til en fotograf der det foregår redigering og utskrift av bilder

Relaterte artikler

 • En utstilling av fargeutskrifter fra PIXMA PRO-200

  PIXMA PRO-200.

  Ekte farger gir perfekte utskrifter

  Det du ser gjennom linsen, blir livaktig på siden takket være Canon PIXMA PRO-200s nye fargebaserte blekksystem med 8 farger og eksepsjonell gjengivelse hver gang.

 • En samling fargerike utskrifter fra PIXMA Pro-200

  PIXMA PRO-200.

  PIXMA PRO-200 – store kantløse utskrifter

  Oppdag utskrift av store, kantløse bilder med Canon PIXMA PRO-200. Lær mer om funksjoner som panoramautskrift og allsidig mediehåndtering.