Ekte farger gir perfekte utskrifter

Det du ser gjennom linsen, blir livaktig på siden takket være Canon PIXMA PRO-200s nye fargebaserte blekksystem med 8 farger og eksepsjonell gjengivelse hver gang.

De dristige og glamorøse

Matfotografen Natasha Alipour-Faridani, som bor i London, tar bilder som har slagkraft. Bildene er fylt med smektende nyanser i alle regnbuens farger. De er fulle av lys, og det er åpenbart at kontrast og metning er en viktig del av hennes fotoarbeid. Uavhengig av motiv, bakgrunn eller belysning, er det viktig å vite at det man fanger gjennom linsen, og deretter redigerer i det digitale mørkerommet, skal kunne overføres til trykk til slutt. Noen skrivere skuffer virkelig fotografer ved at de ikke klarer å gjenskape livligheten i klare blåfarger, fyldige svarte farger og sprudlende rødfarger. Men Canon PIXMA PRO-200 har et ess i ermet.

Fotograf som sjekker utskrifter fra PIXMA PRO-200 med sterke farger og i ulike størrelser

Åttermagi

Denne skriveren setter farger i fokus. Skriverens fargebaserte blekksystem med 8 farger leverer et forbedret fargespekter, noe som betyr bilder av høy kvalitet med et spektrum av nyanser og skyggelegginger. Det gråe og lysegråe blekket gjør også utskrifter i sort/hvitt til en lek. Alipour-Faridani har blitt imponert av Canon PIXMA PRO-200s eksepsjonelle fargegjengivelse etter at hun begynte å bruke skriveren. «Det har vært flott å se hvordan skriveren har håndtert bildene mine», sa hun. «Og det har fått meg til å føle at jeg virkelig kunne eksperimentere og være dristigere i fargebruken.»

«Det fargebaserte blekksystemet med 8 farger klarer virkelig å gjengi de livaktige fargene.»

Fotograf som sjekker flere bilder i høy kvalitet med et spekter av fargetoner og skygger fra PIXMA PRO-200

Relaterte artikler

  • PIXMA PRO-200.

    Allsidig utskrift på en enkel måte

    Denne lille, kompakte løsningen tilbyr alternativer for store utskrifter, og den leveres med programvare som er enkel å installere. Alt dette gjør at du får mer plass – og også tid til å tenke – slik at du kan være så kreativ du ønsker.

  • PIXMA PRO-200.

    PIXMA PRO-200 – store kantløse utskrifter

    Oppdag utskrift av store, kantløse bilder med Canon PIXMA PRO-200. Lær mer om funksjoner som panoramautskrift og allsidig mediehåndtering.