Camera & Lens Focus Matching

Kamera- og objektivfokus
Matching

Finjustering for fotografering

Canons kamerasystemer og objektiver er produsert i henhold til svært høye presisjonsstandarder for den beste bildekvaliteten. Over tid kan derfor små bevegelser i komponenter som skyldes hyppig eller tung bruk, føre til små endringer i fokusnøyaktighet som den oppmerksomme fotografen kan legge merke til.

Hva vi gjør

For pålitelig, sylskarpt fokus kan vi tilpasse autofokusen (AF) til ditt favorittobjektiv og kamerakombinasjoner, eller justere AF slik at det passer til et Canon-verktøy. Ved hjelp av presisjonsverktøy og ekspertise vil vi enten justere kameraet slik at det passer til objektivet, eller omvendt for å gjenopprette perfekt fokus.

To tjenester er tilgjengelige:

Kamerafokustilpasning

Objektivfokustilpasning

What we do

Viktig informasjon

Du kan enten be om at kamerahuset eller objektivet tilpasses et Canon-verktøy (hus eller objektiv) eller et eget produkt (hus eller objektiv).

• Hvis du vil at kamera- eller objektivfokuset skal tilpasses andre produkter, må du oppgi minst ett hus og ett objektiv.

• Hvis du vil at produktfokuset skal tilpasses et Canon-verktøy (hus eller objektiv), må du informere Canons service- og reparasjonssenter om hvilket Canon-produkt (modellnavn) du vil bruke.

• Du kan også bestille flere produkter om nødvendig (for eksempel koble 1 kamera til 3 objektiver eller koble 1 objektiv til 2 kameraer), men det aktuelle servicegebyret gjelder for hver fokustilpasningstjeneste som utføres.

Important information

• Hvis en feil identifiseres med produktet under den ønskede vedlikeholdstjenesten, vil Canons service- og reparasjonssenter kontakte deg enten for å be om en kopi av kjøpskvitteringen for å validere Canon-garantien (hvis den ikke allerede er levert), eller hvis produktet ikke lenger dekkes av Canon-garantien, for å diskutere avgiftsbelagte reparasjonsalternativer (f.eks. reparasjon til fast pris, reparasjonsgrense eller beregning av tid og kostnader).

• Det er ingen reparasjonsgaranti på etterfølgende feil som ikke er identifisert under vedlikeholdstjenesten.

Important information-2

Prisveiledning

Servicepris

Kameratype Kamerafokustilpasning
EOS speilreflekskamera 1 090 SEK

Objektivtype Objektivfokustilpasning
Prime EF, EF-S & DO 1 090 SEK
Zoom EF, EF-S & DO 1 200 SEK

Alle prisene er inkludert mva. og returfrakt. Prisene er ekskludert frakt for innsending.

Prisene kan endres uten forvarsel.

CPS-medlemmer kan benytte seg av raske leveringstider som passer deres medlemsnivå.

Disse tjenestene er tilgjengelige fra Canon Professional-servicesentre. Klikk på FINN UT MER for å få informasjon om service- og reparasjonsprosessen vår. Klikk her for å bestille service eller reparasjon.

Du er kanskje også interessert i

Canon Professional Services

Medlemmer får tilgang til prioritert CPS-støtte, både lokalt og på store arrangementer, en prioritert tilgang til reparasjonstjeneste og, avhengig av medlemskapsnivået ditt, dekket utlån av reserveutstyr pluss returfrakt og rabatter på vedlikehold. De får også eksklusive medlemstilbud.

Bli med

Lær mer

Canon Professional Services