Hero-image_Peter-Holgersson_5472x3648px

Hele historien bak et fint sportsbilde

Book et møte

Møt sportsfotografen Peter Holgersson

Den svenske sportsfotografen Peter Holgersson ønsker å fortelle hele historien – skape bilder, som kan fortelle en historie uten å bruke ord. Når Peter dokumenterer en fotballkamp, er det viktig for han, at han kan vise hele historien: Hva som skjer før, under og etter kampen.

Peter Holgersson ENG

Follow Peter Holgersson on a shoot

Se video

alt text goes here

Fordeler med fjernstyrt opptak

10 tips for a better sports photo

Få Peters 10 tips til bedre sportsbilde

For Peter handler det mye mer enn det riktige kamera. Få Peters 10 tips til enda bedre sportsbilder.

Se de 10 tipsene her

LFTS Studio image
alt text goes here

FOTOGRAFERING BÅDE I FRITIDEN OG PÅ JOBB.

Så fotografering har jeg i hodet hele tiden.
Historiefortelling ved hjelp av bilder.
Det handler om å kunne fortelle hele historien, hele fortellingen, uten å være avhengig av tekst. 


Peter Holgersson

Forevige farten

Noen ganger er hastighet viktig. EOS-1D X Mark II kan ta 14 bilder i sekundet og er utstyrt med en 20,2 megapikslers CMOS-sensor i fullformat. EOS-1D X Mark tar opp video i 4K 60p. Et utvidet fokusområde med 61 AF-punkter som kan velges individuelt, inkludert 41 krysspunkter og 5 dobbeltkrysspunkter, sikrer økt fleksibilitet når du komponerer.

Mer informasjon

Nicolai Brix

Canons miljøpolitikk og miljøarbeidet i Canon Norge

Vår visjon er å øke den positive effekten av bildebehandlingsteknologi og tjenester. Dette viser vårt engasjement for Kyosei-filosofien: "Å leve og arbeide sammen for et felles gode". Dette er selve kjernen i alt Canon gjør, og ligger til grunn for mange av våre aktiviteter, som utviklingsprogrammer for unge mennesker i Europa, Midtøsten og Afrika. Dette gjelder også vårt prisbelønte resirkuleringsprogram for tonerkassetter og vårt FN Global Compact medlemskap.

Les mer

Nicolai Brix

Canon Professional Service

Har du hørt om Canon Professional Services (CPS)? Det er en tjeneste for profesjonelle fotografer og videofotografer som bruker utstyr fra Canon. CPS byr på en rekke ulike fordeler i tillegg til informasjon og nyheter om våre produkter og fastvareoppdateringer. Kjøp av EOS-1D X Mark II kvalifiserer til medlemskap i CPS.

Les mer om CPS her

IMG_0032_CTA_website

Vil du vite mer

Bli enda bedre i ditt arbeid med bilder og video, få mer informasjon om hvordan du får det optimale ut av ditt Canon-produkt.


Snakk med en Canon ekspert