Speilreflekskameraer

Canon EOS-1D X Mark II

20,2 megapikslers fullformatsensor. 61-punkters AF-system. Opptil 14 bilder/sek. ISO opp til 409 600.

Fordeler

 • Fang inn motiver med utmerket bildekvalitet

 • Få skarpe bilder med enestående AF-presisjon

 • Svært rask og pålitelig ytelse for å fange hvert øyeblikk

 • Avansert 4K-filmopptak gir liv til historiene dine

 • Utskrift og behandling av bilder i høy hastighet

Detaljerte funksjoner

 • En Canon 20,2 megapikslers CMOS-sensor med stort dynamisk område og ISO-følsomhet, innebygde alternativer som objektivkorrigeringer og avansert RAW-behandling, sammen med Fine Detail Picture Style og forbedrede innstillinger for hvitbalanse, gjør EOS-1D X Mark II til et kamera som leverer imponerende kvalitet på bildene når du trykker på utløserknappen.Avansert intelligent fokusering fra et AF-system med AI Servo AF III+-algoritmen og forbedret EOS Intelligent Tracking and Recognition-system (EOS iTR) sørger for rask og nøyaktig fokusering. Opptil 61 lysende AF-punkter er tilgjengelige helt ned til f/8, noe som gir mer nøyaktig fokusering når du bruker telekonvertere og lange objektiver.EOS-1D X Mark II bryter grensene for fotografering i høy hastighet og kan fotografere opptil 14 bilder/sek med full AF-/AE-følgefokus eller opptil 16 bilder/sek i Live View ved hjelp av hastigheten til DIGIC 6+-prosessorer og det nye speilsystemet. Neste generasjons CFast 2.0™-media gjør at kameraet kan fotografere kontinuerlig, og gi opptil XXX ukomprimerte 14-bits RAW-bilder. Det robuste og værbestandige kamerahuset i magnesium sørger for at du kan bruke det i de tøffeste omgivelsene.Den kraftige 4K-oppløsningen gir liv til historiene dine. Ta bilder internt på CFast 2.0™-media i 4K (4096 x 2160) opptil 60p eller i Full HD opptil 120p for å få effekt av sakte film. LCD-berøringsskjerm og Dual Pixel CMOS AF gir enkel og nøyaktig fokusering, som igjen gir fantastisk AF-sporing i filmer og Live View-modus, og kan brukes med alle Canon EF-objektiver.Innebygd GPS, SuperSpeed USB 3.0 og Gigabit-tilkobling via Ethernet eller WFT-E8 WiFi-adapteren gir deg utmerket fleksibilitet i arbeidsflyten uansett hvor du er. IPTC-støtte lar deg integrere bilder i EXIF-bildedata for å gi nøyaktig og pålitelig data.

Objektiver

EOS-1D X Mark II åpner en verden av EOS-muligheter som du aldri har sett maken til. Finn et objektiv som passer til deg, og velg tilbehør som er laget for å yte.

 • Objektiver for speilreflekskameraer

  EF 24mm f/1.4L II USM

  Et vidvinkelobjektiv med L-serie-optikk og en rask blenderåpning på f/1.4, som er perfekt for fotografering i lite lys. Et populært valg blant profesjonelle fotografer.
 • Objektiver for speilreflekskameraer

  EF 35mm f/1.4L II USM

  Et profesjonelt vidvinkelobjektiv med et naturlig perspektiv, en blenderåpning på f/1.4 og gode egenskaper i lite lys.
 • Objektiver for speilreflekskameraer

  EF 16-35mm f/2.8L II USM

  Et profesjonelt zoomobjektiv med ultravidvinkel i L-serien på f/2.8, ideelt for fotografering i lite lys samt reportasjefotografering.
 • Objektiver for speilreflekskameraer

  EF 24-70mm f/2.8L II USM

  Et profesjonelt zoomobjektiv i L-serien til hverdagsbruk og som leverer bilder av høy kvalitet med en konstant blenderåpning på f/2.8.
 • Objektiver for speilreflekskameraer

  EF 70-200mm f/2.8L IS II USM

  Et profesjonelt, middels telezoomobjektiv i L-serien med en kraftfull bildestabilisator og blenderåpning på f/2.8.
 • Objektiver for speilreflekskameraer

  EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM

  Et profesjonelt zoomobjektiv i L-serien til sports- og dyrelivfotografering med bildestabilisator og ASC-belegg som gir svært skarpe bilder.
 • Canon EOS-1D X Mark II
  Omtale