Studio

Elsker du også å arbeide med bilder i studioet?

Book et møte

Møt studiofotograf Hannes Söderlund

Den svenske fotografen, Hannes Söderlund, får ny drivkraft når han møter andre mennesker. Det gir han påfyll av energi og videreutvikler han som fotograf. For å skape historiene, har Hannes jobbet med EOS 5DS R, og tatt bilder til en kampanje for bedriften H2H.

Hannes Söderlund ENG
Tech-video-1-thumbnail

Fordeler med høy oppløsning

Se video

Tech-video-2-thumbnail

Fordeler med stort dynamisk område

Se video

LFTS Studio image
alt text goes here

Å MØTE MENNESKER UTVIKLING.

Jeg drømmer om å reise jorden rundt i jobben.
Treffe mennesker og få gjøre det jeg vil gjøre.

Hannes Söderlund

Noen ganger er størrelsen viktig.

En 50,6 megapikslers fullformat CMOS-sensor tar opp eksepsjonelt detaljnivå. Den ultrahøye oppløsningen gir mulighet for omfattende beskjæring og leverer likevel imponerende bildekvalitet. Selv de innebygde opptaksprogrammene for 1,3x og 1,6x beskjæring gir filer på henholdsvis 30,5 og 19,6 megapiksler. Fokuser hurtig og presist, også i lite lys, takket være et 61-punkts AF-system. 41 fokuspunkter av krysstypen, inkludert fem ekstra følsomme dobbeltkrysspunkter, gir enda høyere presisjon.

Mer informasjon

EOS 5DS R

Canons miljøpolitikk og miljøarbeidet i Canon Norge

Vår visjon er å øke den positive effekten av bildebehandlingsteknologi og tjenester. Dette viser vårt engasjement for Kyosei-filosofien: "Å leve og arbeide sammen for et felles gode". Dette er selve kjernen i alt Canon gjør, og ligger til grunn for mange av våre aktiviteter, som utviklingsprogrammer for unge mennesker i Europa, Midtøsten og Afrika. Dette gjelder også vårt prisbelønte resirkuleringsprogram for tonerkassetter og vårt FN Global Compact medlemskap.

Les mer om bærekraft i Canon

Studio CSR

Vil du ha mer informasjon?

Abonner på CPNs nyhetsbrev og få inspirerende innhold, tips og triks direkte i innboksen. CPN står for Canon Professional Network – et fellesskap for alle som ønsker å ta fotograferingen til et nytt nivå.

Registrer deg på her

Book a meeting

Snakk til oss

Bli enda bedre i ditt arbeid med bilder og video, få mer informasjon om hvordan du får det optimale ut av ditt Canon-produkt.

Snakk med en Canon ekspert