Vi skaper muligheter for den neste generasjonen

Canon lærer unge opp i visuell historiefortelling, bidrar med opplæring og utstyr slik at de kan fortsette å lære, utforske og skape.
Canon Young People Programme gir unge mennesker muligheter til å uttrykke og dokumentere sine meninger gjennom visuell historiefortelling. Programmet arrangeres i samarbeid med FN`s 17 bærekraftsmål, og unges engasjement knyttet til en eller flere mål.
Empowering young People

Young People-programmet

Gjennom Young People-programmet har vi nådd over 5750 unge deltakere og jobbet med over 50 veldedighetspartnere på tvers av Europa, Midtøsten og Afrika.

I 2022 inviterte vi i Canon Norge 48 elever fra Fyrstikkalleen Skole til å fortelle sine historier. Elevene fikk i oppgave å knytte historiefortellingen sine til bærekraftsmålene helse, utdanning, likestilling og bærekraftige byer eller klima. Med Canon ambassadør Johnny Haglund som mentor fikk elevene råd og innsikt i historiefortelling gjennom bilder.  Til tross for at mange av elevene ikke hadde erfaring med foto eller historiefortelling fra tidligere, ble resultatene virkelig imponerende og det var tydelig at dette engasjerte elevene.

De fleste elevene hadde ikke erfaring med foto fra tidligere, men viste et utrolig engasjement og resultatene virkelig imponerte.

Våre nyeste historier

 • FNs globale Festival of Action

  Canon skal delta på FNs Festival of Action sammen med deltakere fra Young People-programmet for å vise hvordan fotografering kan skape og inspirere til endringer.

 • Det er opp til oss …

  For å vise hva som er nødvendig for å gjøre byen deres tryggere, dro tenåringer med kameraer til Brussel for å fortelle historiene sine.

 • I tider med konflikt

  En skole i Irak ble ødelagt under slaget ved Ramadi. Etter gjenoppbyggingen ble elevene lært hvordan de kunne fortelle historien sin gjennom fotografering.

 • Ta et bilde av Krugers fremtid

  Krypskyting på neshorn er vanlig i Kruger nasjonalpark, men Wild Shots Outreach kjemper for forandring ved å lære lokale ungdommer hvordan de kan fortelle historier med kameraer.

 • Finn ut mer

 • Miraisha

  Vi utdanner fremtidige fagfolk i hele Afrika.

 • Redusert miljøpåvirkning

  Finn ut hvordan vi reduserer miljøpåvirkningen vår

 • Se filmen om visjonen vår

  Vi ser for oss en bærekraftig fremtid

 • KONTAKT OSS

  Ønsker du å komme i kontakt med oss?