NA

Laste opp kjøpsbeviset

Du må som en del av kravprosessen laste opp kjøpsbeviset. Hvis du ikke er kjent med denne prosessen, kan du bruke de følgende retningslinjene som hjelp.
For å gå videre må du velge om du skal laste opp et papireksemplar eller et e-posteksemplar:

Laste opp kjøpsbeviset – papireksemplar

Følg instruksjonene nedenfor for å laste opp papirutgaven av kjøpsbeviset til kravskjemaet –

1) Hvis du har en papirutgave av kvitteringen, kan du ta et bilde av kvitteringen med et kamera, en telefon eller et webkamera på en datamaskin eller skanne kvitteringen.

MERK:

Hvis du bruker en smarttelefon eller et nettbrett, tar du et bilde av kvitteringen. Mens du fyller ut kravskjemaet, kan du velge å laste opp kvitteringen direkte fra bildegalleriet.

2) Lagre bildet på datamaskinen i JPG-, TIF- eller PDF-format.

3) Kontroller at filstørrelsen ikke overskrider 4 MB.

Du kan kontrollere størrelsen på filen (Windows) ved å finne kvitteringen på datamaskinen, høyreklikke på filen og velge Egenskaper. Filstørrelsen står i listen under fanen Generelt, slik det er merket nedenfor.

Hvis du bruker en Mac-maskin, høyreklikker du på filen og velger Get Info (Hent informasjon) (Apple/Kommando + I). Filstørrelsen står i listen under delen Generelt.

Hvis filen er større enn 4 MB, kan du endre størrelsen på den ved å følge trinnene med instruksjoner for Windows eller Mac.

4) Velg Last opp-knappen i kravskjemaet.

5) Klikk deretter på Bla gjennom, og finn det lagrede bildet på datamaskinen.

6) Velg filen, og klikk på Åpne for å bekrefte valget.

7) Nå blir kjøpsbeviset lastet opp til kravskjemaet.

Hvis du fremdeles ikke får lastet opp kjøpsbeviset, kan du kontakte oss hvis du trenger mer hjelp.

Laste opp kjøpsbeviset – e-posteksemplar

Følg instruksjonene nedenfor for å laste opp det digitale kjøpsbeviset til kravskjemaet –

1) Hvis du har et digitalt eksemplar av kvitteringen (for eksempel i en e-postmelding), åpner du kvitteringen på datamaskinen fra e-postmeldingen.

2) Lagre bildet på datamaskinen i JPG-, TIF- eller PDF-format.

3) Kontroller at filstørrelsen ikke overskrider 4 MB.

Du kan kontrollere størrelsen på filen (Windows) ved å finne kvitteringen på datamaskinen, høyreklikke på filen og velge Egenskaper. Filstørrelsen står i listen under fanen Generelt, slik det er merket nedenfor.

Hvis du bruker en Mac-maskin, høyreklikker du på filen og velger Get Info (Hent informasjon) (Apple/Kommando + I). Filstørrelsen står i listen under delen Generelt.

Hvis filen er større enn 4 MB, kan du endre størrelsen på den ved å følge trinnene med instruksjoner for Windows eller Mac.

4) Velg Last opp-knappen i kravskjemaet.

5) Klikk deretter på Bla gjennom, og finn det lagrede bildet på datamaskinen.

6) Velg filen, og klikk på Åpne for å bekrefte valget.

7) Nå blir kjøpsbeviset lastet opp til kravskjemaet.

Hvis du fremdeles ikke får lastet opp kjøpsbeviset, kan du kontakte oss hvis du trenger mer hjelp.