PIXMA Wireless Printing and App Compatibility

Kompatibilitet med PIXMA Wireless Printing og programmet

Kontroller kompatibiliteten til PIXMA-skriveren med de ulike tilgjengelige programmene og alternativene for trådløs utskrift.

Du kan bruke denne siden til å utforske de forskjellige trådløse utskriftsalternativene og programmene som er tilgjengelige når du bruker en PIXMA-skriver. Hvert alternativ for trådløs utskrift har en kort forklaring av de tilgjengelige funksjonene og en liste over kompatible PIXMA-skrivere.

Vær oppmerksom på at hvis PIXMA-modellen ikke står oppført i listen, er den ikke kompatibel med programmet eller utskriftsalternativet.

Bruk kategoriene nedenfor til å vise de ulike tilgjengelige alternativene for trådløs utskrift.

Trådløs tilkobling

Med en trådløs kompatibel PIXMA-skriver kan du skrive ut fra PC-en, nettbrettet eller den mobile enheten uten å måtte koble til kabler. Finn en liste over PIXMA-skriverne som tilbyr en trådløs tilkobling til nettverket.

Vær oppmerksom på at hvis PIXMA-modellen ikke står oppført i listen, støtter den ikke en trådløs tilkobling.

Hvis du vil se instruksjoner om hvordan du kobler PIXMA-skriveren til det trådløse nettverket, kan du se våre konfigurasjonsveiledninger for trådløs tilkobling av PIXMA. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se våre vanlige spørsmål ved å velge produktet fra listen over. Hvis produktet ikke finnes i listen, kan du gå til siden for PIXMA-serien for å se hele utvalget av PIXMA-skrivere.

AirPrint™ og AirPrint-logoen er varemerker for Apple Inc.

Google Cloud Print™ er et registrert varemerke for Google Inc.

Tilbake til toppen

Canon PRINT Inkjet-/SELPHY-app

Canon PRINT Inkjet/SELPHY-appen er en gratis programvare som gir kundene tilgang til en rekke PIXMA-utskriftsfunksjoner, som trådløs utskrift og skanning, via iPad, iPhone, iPod Touch og Android-baserte smarttelefoner og nettbrett.

Du kan også bruke denne applikasjonen til å få ekstern tilgang til nettskyklare skrivere over Internett, slik at du kan skrive ut direkte fra nettskytjenester.

Her er en liste over PIXMA-skriverne som er kompatible med Canon PRINT Inkjet/SELPHY-appen for mobile enheter.

*PIXMA PRO-1 er bare kompatibelt hvis den er tilkoblet ruteren via en Ethernet-kabel.

Vær oppmerksom på at hvis PIXMA-modellen ikke står oppført i listen, er den ikke kompatibel med PIXMA Printing Solutions.

Bruk knappene nedenfor for å laste ned programmet, og finn den oppdaterte programversjonen og informasjonen om kompatibilitet.

iPad, iPhone, iPod og iPod touch er varemerker for Apple Inc., registrert i USA og andre land. AirPrint™ og AirPrint-logoen er varemerker for Apple Inc.

Android™ er et registrert varemerke for Google Inc. Google Cloud Print™ er et registrert varemerke for Google Inc.

Tilbake til toppen

Apple AirPrint

AirPrint gir mulighet for umiddelbar utskrift av bilder, e-postmeldinger, nettsider og dokumenter fra iPad, iPhone og iPod touch uten at du trenger å installere drivere eller laste ned programvare. Enheten registrerer automatisk en AirPrint-aktivert skriver på Wi-Fi-nettverket, slik at du bare trenger å velge en AirPrint-skriver og skrive ut.

Apple-enheten og PIXMA-skriveren du vil bruke, må være koblet til det samme trådløse nettverket (noen ganger kalt WLAN). Vis våre konfigurasjonsveiledninger for trådløs tilkobling av PIXMA for å få hjelp til tilkobling til PIXMA-skriveren.

Se listen over PIXMA-skrivere som er kompatible med Apple AirPrint.

Vær oppmerksom på at hvis PIXMA-modellen ikke står oppført i listen, er den ikke kompatibel med Apple AirPrint.

Hvis du vil ha mer informasjon om Apple AirPrint, kan du se vår brukerhåndbok for Apple AirPrint. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se våre vanlige spørsmål ved å velge produktet fra listen over. Hvis produktet ikke finnes i listen, kan du gå til siden for PIXMA-serien for å se hele utvalget av PIXMA-skrivere.

iPad, iPhone, iPod og iPod touch er varemerker for Apple Inc., registrert i USA og andre land. AirPrint™ og AirPrint-logoen er varemerker for Apple Inc.

Google Cloud Print™ er et registrert varemerke for Google Inc.

Tilbake til toppen

PIXMA Cloud Link

Gled deg over friheten til å skrive ut direkte fra Internett med nettskyklare skrivere. Skrivere med forbedret PIXMA Cloud Link gjør at du kan vise og skrive ut innhold fra Internett, direkte fra skriverskjermen.

Du får tilgang til følgende funksjoner ved hjelp av PIXMA Cloud Link:

• Skriv ut dokumenter fra lagringsområder på Internett, som Dropbox og Evernote.
  • Bla gjennom og skriv ut bilder med høy kvalitet rett fra Internett-fotoalbum på image.canon, Flickr og Photobucket.
  • Skriv ut favorittbildene dine fra Facebook og Twitter direkte fra skjermen på PIXMA-skriveren eller mobil-appen.
  • Skriv ut og lag profesjonelle gratulasjonskort, kalendere og fantastiske 3D-papirprosjekter ved bruk av innhold fra Canons Creative Park eller den eksklusive CREATIVE PARK PREMIUM.
Se listen over PIXMA-skrivere som er kompatible med PIXMA Cloud Link.

* Bare fra smarttelefon eller nettbrett (ikke tilgjengelig fra skriveren)

Tilbake til toppen

Andre nettskyklare skrivere

Følgende nettskyklare skrivere inkluderer en eldre versjon av PIXMA Cloud Link som aktiverer tilgang til litt færre funksjoner:

• Bla gjennom og skriv ut favorittbildene fra Internett-album på image.canon, direkte fra skriverskjermen.
  • Skriv ut kalendere, kontormateriell og andre maler når du trenger dem, direkte fra PIXMA-nettskyen.

Vær oppmerksom på at hvis PIXMA-modellen ikke står oppført i noen av listene, er den ikke kompatibel med PIXMA Cloud Link.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se våre vanlige spørsmål ved å velge produktet fra listene over. Hvis produktet ikke finnes i listen, kan du gå til siden for PIXMA-serien for å se hele utvalget av PIXMA-skrivere.

* Bare PIXMA MX725, MX924, MX925

AirPrint™ og AirPrint-logoen er varemerker for Apple Inc.

Google Cloud Print™ er et registrert varemerke for Google Inc.

Tilbake til toppen